Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Meglesz a kétharmad a Fideszne...

Meglesz a kétharmad a Fidesznek ismét?

Figyelt kérdés

2014. ápr. 4. 12:08
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
22%
Meg lesz nekik :) hajrá FIDESZ!
2014. ápr. 4. 13:21
 12/19 anonim ***** válasza:
13%

#10 "Ha mindenki utálja a Fideszt mint a bűzlő fost, ki fogja összeszavazni a kétharmadot?"

Csak itt a honlapon van Jobbikos többség, amúgy az országban fideszes többség van. Simán lehet még egyszer 2/3 is.

2014. ápr. 4. 14:18
 13/19 anonim válasza:
13%
Nagyon remélem, de ha nem, az se baj, csak a Fidesz nyerjen!
2014. ápr. 4. 15:31
 14/19 anonim ***** válasza:
60%

Én a Fidesz helyett a Jobbikra szavazok! Nah tessék! Már lőttek is a 2/3-otoknak.:D

Mert ugyebár azt mondják: MINDEN SZAVAZAT SZÁMÍT!

2014. ápr. 4. 16:31
 15/19 anonim válasza:
83%
4 éve én is balga módon a Fideszre szavaztam, de idén 100%, hogy a Jobbikra fogok. A környezetemben a fiatalok között sok olyat ismerek, mint én, akik jobbikosok! Kétlem, hogy meglesz a 2/3 idén, szerencsére!
2014. ápr. 5. 14:03
 16/19 anonim ***** válasza:

10-es

szerinted ki fog nyerni?

2014. ápr. 5. 14:36
 17/19 anonim ***** válasza:
69%
A .... anyjukat! A Fidesz fog nyerni sajnos, az tény! Amúgy kíváncsi lennék az itteni hozzászólókra, hogy milyen anyagi helyzetben vannak! Mert abban biztos vagyok, hogy mindenkinek jól megy, nincsenek anyagi gondjai.. Vagy apuciék pénzelik. Mert a Fideszt azok támogatják, akiknek van pénzük, nincsenek komoly anyagi gondjaik. Egy munkanélkülit vagy szegény embert sem ismerek, aki ezeket a rohad--kokat támogatná... Úgyhogy ...tok le a Fideszt! Amúgy meg az tényleg bebaszna, ha meglenne nekik a 2/3ad.. De szerintem nem lesz! Hajrá Jobbik! :)
2014. ápr. 5. 15:28
 18/19 anonim ***** válasza:

A munkanelkulesegrol annyit, hogy biztos letezik, de mashogyan mint ahogy a statisztikak mutatjak.

Egy olyan felmeres is kellene, hogy hanyan vannak akik nem is akarnak dolgozni!?

Ahol en dolgozom letszambovites volt az ev elejen kb 10fot akartak felvenni kb 50fobol sikerult, tehat 40fo igy vagy ugy nem is akart dolgozni, az interjuk soran olyan szovegeket adtak le, hogy csak pislogtak a felvetelizok.

par idezet toluk. Lakatosokat kerestek, atlag berezessel.

-en nem is igazan tudok reggel 6-ra beerni, nem lehetne 8-ra?

- en nem nagyon szeretnek hegeszteni

-a jovo honaban egy hosszabb tappenzre fogok menni

stb, stb

2014. ápr. 5. 17:14
 19/19 anonim ***** válasza:

A mai összesítés alapján a mandátumok szűk háromnegyedét viszi a Fidesz (ha az LMP 4,X-el kibukik akkor nem csak szűk lesz). Holnapig ez valószínűleg nem fog változni érdemben:

[link]

[link]

2014. ápr. 5. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!