Ki pénzeli a Szavazz a Jobbik ellen nevű gyűlölködő csoportot?
Ki pénzeli a Szavazz a Jobbik ellen nevű gyűlölködő csoportot? A reklámfilmjei tele vannak hazugsággal, szándékos ferdítésekkel. A fidesz vagy az mszp hozta létre ezt az ocsmány, gyűlölködő "szervezetet", aki gyűlöletkeltéssel akar harcolni a szerinte gyűlölködő párt ellen? Nem visszás ez egy "kicsit"?
Mi lenne, ha valaki csinálna egy olyan szervezetet, ami nyíltan csak és kizárólag pl. a Fidesz ellen uszítana? A TEK már másnap elvinne és lekapcsolna a gyűlöletkeltés és közösség elleni izgatás miatt...
"Azért annak örülök, hogy lassan az itteni jobbikosok is beismerik, hogy ők igazából nem működő, szabad országot szeretnének, hanem szimplán egy olyan diktatúrát, ami kizárólag nekik kedvez."
Olyan diktatúrát, mint a baloldali, vagy az Orbáné? Komolyan ennyi eszed van? ;)
Kértelek, hogy sorold fel, hogy ha szerinted nem az általam leírt kiadások léphettek fel az ügyük kapcsán, akkor szerinted mi.
Mi az, ami egy háttértámogatót igényelne, mert olyan volumenű kiadás, amit a tüntetésen részt vett 40 ember ne tudna sörpénzből összedobni?
Na de egye fene, feltételezzük, hogy a kamerát, amivel a filmet csinálták se kölcsönbe kapták, hanem fizetni kellett érte. Egy filmforgatásra is alkalmas Canon 5D MarkIII bérleti díja úgy napi 10e Ft. Mondjuk 2 napra kivették, hogy mindenkihez kényelmesen eljuthassanak. Az még 20 a leírt kiadások tetejében.
Komoly összeg, lehetetlen, hogy valaki ezt saját zsebből tudja finanszírozni.
"Ja... ez nagyon hihető, okoska! :D"
Jajj, ez az okoskázás ismerős, te már rég óta trollkodsz itt.
Kicsit vicces volt amikor az interjúban rákérdeztek hogy ki támogatta a rendezvényüket, erre csak hebegett habogott a gyerek. Azt mondja tegnap este találták ki a cimborákkal, nyomtattak gyors néhány pólót, plakátot és ennyi. :D
Annyira átlátszó!
Szebb jövőt!
"Azt mondja tegnap este találták ki a cimborákkal, nyomtattak gyors néhány pólót, plakátot és ennyi. :D
Annyira átlátszó! "
Mert milyen kiadásaik voltak még ezeken kívül szerinted? Vannak óriásplakátjaik, reklámjaik a tévében százmilliós költségekkel? Vannak házról-házra járó aktivistáik? Szórólapoznak milliószámra?
Kétségbeejtő az a fellengzősség, amit a butaság méter vastag páncélja mögül hangoztatnak egyesek, zseninek gondolván magukat.
Az az igazság, hogy én négy éve -több más miatt- azért is szavaztam a Jobbikra, mert az SZDSZ óriásplakátokkal hergelte az embereket ellenük. Talán emlékeztek rá.
Én meg ettől szinte "megsajnáltam" a Jobbikot, mert szemét dolognak tartom a másikra "rászállni", pocskondiázni, gyalázni, ellene hergelni, stb.
És ha ezt ráadásul egy olyan párt csinálja, akit -hogy úgy mondjam- "nem kedvelek", akkor az, akiket ők kipécéztek, törvényszerűen az én oldalamra kerülnek.
Így meg is kapta tőlem a Jobbik az X-et.
Tehát ez a plakátrongálás is, ezt a videóüzengetés is az ellenkező célt éri el, pedig nem vagyok náci, egyáltalán.
Én elhiszem készséggel.
Én csak azt mondom, hogy ha előttem, számomra kvázi ismeretlenek esetében az egyik agresszívan neki megy a másiknak, nekem megfordul a fejemben, hogy hogyan tudnék a megtámadottnak segíteni.
Ebben a konkrét esetben például egy X-szel tudom ezt megtenni.
"12es: Gesztesit és a többit megfizetni, biztos, hogy nem ingyen mondták fel ezeket."
Na valahova már jutunk. Oké. Szerinted ezt pénzért mondta pár a közélet igen széles skálájáról összeszedett, cserébe közismerten liberális-baloldali figura. Mert Dés, Czeizel, Gesztesi mind azok.
Miért tartod elképzelhetetlennek, hogy pármásodperces videónyilatkozatocskákat ne csinálnának meg ingyen számukra szimpatikus ügyeknek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!