Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ki pénzeli a Szavazz a Jobbik...

Ki pénzeli a Szavazz a Jobbik ellen nevű gyűlölködő csoportot?

Figyelt kérdés

Ki pénzeli a Szavazz a Jobbik ellen nevű gyűlölködő csoportot? A reklámfilmjei tele vannak hazugsággal, szándékos ferdítésekkel. A fidesz vagy az mszp hozta létre ezt az ocsmány, gyűlölködő "szervezetet", aki gyűlöletkeltéssel akar harcolni a szerinte gyűlölködő párt ellen? Nem visszás ez egy "kicsit"?

Mi lenne, ha valaki csinálna egy olyan szervezetet, ami nyíltan csak és kizárólag pl. a Fidesz ellen uszítana? A TEK már másnap elvinne és lekapcsolna a gyűlöletkeltés és közösség elleni izgatás miatt...

2014. ápr. 3. 13:00
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

"Azért annak örülök, hogy lassan az itteni jobbikosok is beismerik, hogy ők igazából nem működő, szabad országot szeretnének, hanem szimplán egy olyan diktatúrát, ami kizárólag nekik kedvez."

Olyan diktatúrát, mint a baloldali, vagy az Orbáné? Komolyan ennyi eszed van? ;)

2014. ápr. 3. 14:36
 12/26 anonim ***** válasza:
66%

Kértelek, hogy sorold fel, hogy ha szerinted nem az általam leírt kiadások léphettek fel az ügyük kapcsán, akkor szerinted mi.

Mi az, ami egy háttértámogatót igényelne, mert olyan volumenű kiadás, amit a tüntetésen részt vett 40 ember ne tudna sörpénzből összedobni?

Na de egye fene, feltételezzük, hogy a kamerát, amivel a filmet csinálták se kölcsönbe kapták, hanem fizetni kellett érte. Egy filmforgatásra is alkalmas Canon 5D MarkIII bérleti díja úgy napi 10e Ft. Mondjuk 2 napra kivették, hogy mindenkihez kényelmesen eljuthassanak. Az még 20 a leírt kiadások tetejében.

Komoly összeg, lehetetlen, hogy valaki ezt saját zsebből tudja finanszírozni.

"Ja... ez nagyon hihető, okoska! :D"

Jajj, ez az okoskázás ismerős, te már rég óta trollkodsz itt.

2014. ápr. 3. 14:39
 13/26 anonim ***** válasza:
34%

Kicsit vicces volt amikor az interjúban rákérdeztek hogy ki támogatta a rendezvényüket, erre csak hebegett habogott a gyerek. Azt mondja tegnap este találták ki a cimborákkal, nyomtattak gyors néhány pólót, plakátot és ennyi. :D

Annyira átlátszó!

Szebb jövőt!

2014. ápr. 3. 14:54
 14/26 anonim ***** válasza:
45%

"Azt mondja tegnap este találták ki a cimborákkal, nyomtattak gyors néhány pólót, plakátot és ennyi. :D

Annyira átlátszó! "

Mert milyen kiadásaik voltak még ezeken kívül szerinted? Vannak óriásplakátjaik, reklámjaik a tévében százmilliós költségekkel? Vannak házról-házra járó aktivistáik? Szórólapoznak milliószámra?

Kétségbeejtő az a fellengzősség, amit a butaság méter vastag páncélja mögül hangoztatnak egyesek, zseninek gondolván magukat.

2014. ápr. 3. 14:59
 15/26 anonim ***** válasza:
66%
Várom a listát az embertelen méretű kiadásokról, amik teljesen hiteltelenné teszik azt, hogy lehetséges volna, hogy maguknak fizessék.
2014. ápr. 3. 15:15
 16/26 anonim ***** válasza:
73%

Az az igazság, hogy én négy éve -több más miatt- azért is szavaztam a Jobbikra, mert az SZDSZ óriásplakátokkal hergelte az embereket ellenük. Talán emlékeztek rá.

Én meg ettől szinte "megsajnáltam" a Jobbikot, mert szemét dolognak tartom a másikra "rászállni", pocskondiázni, gyalázni, ellene hergelni, stb.

És ha ezt ráadásul egy olyan párt csinálja, akit -hogy úgy mondjam- "nem kedvelek", akkor az, akiket ők kipécéztek, törvényszerűen az én oldalamra kerülnek.

Így meg is kapta tőlem a Jobbik az X-et.

Tehát ez a plakátrongálás is, ezt a videóüzengetés is az ellenkező célt éri el, pedig nem vagyok náci, egyáltalán.

2014. ápr. 3. 15:21
 17/26 anonim ***** válasza:
47%
Miért olyan nehéz elhinni, hogy sokan utálkák a Jobbikot? Én is, pedig senki nem fizett érte.
2014. ápr. 3. 16:03
 18/26 anonim ***** válasza:

Én elhiszem készséggel.

Én csak azt mondom, hogy ha előttem, számomra kvázi ismeretlenek esetében az egyik agresszívan neki megy a másiknak, nekem megfordul a fejemben, hogy hogyan tudnék a megtámadottnak segíteni.

Ebben a konkrét esetben például egy X-szel tudom ezt megtenni.

2014. ápr. 3. 16:08
 19/26 anonim ***** válasza:
12es: Gesztesit és a többit megfizetni, biztos, hogy nem ingyen mondták fel ezeket.
2014. ápr. 3. 16:33
 20/26 anonim ***** válasza:

"12es: Gesztesit és a többit megfizetni, biztos, hogy nem ingyen mondták fel ezeket."

Na valahova már jutunk. Oké. Szerinted ezt pénzért mondta pár a közélet igen széles skálájáról összeszedett, cserébe közismerten liberális-baloldali figura. Mert Dés, Czeizel, Gesztesi mind azok.

Miért tartod elképzelhetetlennek, hogy pármásodperces videónyilatkozatocskákat ne csinálnának meg ingyen számukra szimpatikus ügyeknek?

2014. ápr. 3. 18:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!