Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a "Kormányváltók" és a...

Ha a "Kormányváltók" és a Fidesz összeállna a Jobbik ellen, azután is szavaznátok rájuk?

Figyelt kérdés
2014. márc. 26. 22:20
 1/7 anonim ***** válasza:

Ez kb annyira reális, minthogy a Jobbik összeállna az Összefogással, vagy a Fidesszel. Tehát esélytelen.

Hogy a kérdésedre válaszoljak: Nem szavaznék rájuk, de nem azért mert összeállnak, hanem mert amúgyis a Jobbikra teszem a voksom.

2014. márc. 26. 23:12
 2/7 anonim ***** válasza:

Ez kb. olyan, mint az egyik haverom, aki mindig a győztes csapatnak drukkol, mert jó érzés nyerni...

Szerintem a szavazókat nem az érdekli, hogy kik fikázzák a pártját. Mi változna meg, ha még egy összeállt párt fikázná a Jobbikot? Akkor már nem értenél egyet a programjával?

2014. márc. 27. 05:42
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát én igen, mert én egy, a jobbik által veszélyeztetett kisebbséghez tartozom. Még szeretnék élni.
2014. márc. 27. 08:21
 4/7 A kérdező kommentje:

Mi az, hogy veszélyeztetett ? Te komolyan gondolod, hogy a választás másnapján Vona és a jobbikosok felkapják a baltát a pajtából és rohannak cigányokat gyilkolni ?

Tisztességes zsidónak, cigánynak nem kell rettegnie, csak az rettegjen, aki képtelen beilleszkedni, bűnözésből tartja fenn magát.

2014. márc. 27. 11:16
 5/7 anonim ***** válasza:
kiváncsi lennék ha vmi véletlen folytán nyerne a jobbik hogyan oldaná meg a cigánykérdést h az eu ne pofázzon bele
2014. márc. 27. 13:27
 6/7 anonim ***** válasza:
Már a kérdés feltevésének az okát sem értem. A jobbik nem meghatározó erő, mi értelme lenne ekkora összefogással szövetkezni ellene? A közvélemény kutatások alapján csupán a harmadik legtámogatottabb párt a fidesz és a baloldali összefogás után. De ha ettől el is tekintünk, a fidesz és a baloldali összefogás közt olyan ellentét feszül és olyan markáns különbségek vannak a politikájukban, ami egyszerűen összeegyeztethetetlen. Tehát ezek akkora képtelenségek, hogy érdemben nem is érdemes válaszolni rájuk. De hogy valamit mégis válaszoljak: most már elvből sem szavaznék olyan pártszövetségre, amelyikben szerepel a fidesz.
2014. márc. 28. 00:18
 7/7 anonim ***** válasza:

Mesterházy, Bajnai is kijelentette, hogy össze kellene fogni a Fidesznek és a baloldalnak a Jobbik ellen.

A másik oldalon pedig Orbán tanácsadója Hegedűs Zsuzsa és az Antiszemita Rogán Antal. Illetve a bűnözői múlt. A két maffia banda a koncát féltve összefogna az újabbak ellen.

2014. márc. 28. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!