Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Jobbikot ellenző ismert...

A Jobbikot ellenző ismert csoportosulás miért tiltja le a videói alatt a kommentelési lehetőséget?

Figyelt kérdés
Félnek? Ha igazuk van, akkor mitől?
2014. ápr. 3. 11:15
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
73%

Bemásolom ide is ahhoz a bizonyos kérdéshez írt kommentemet:

"Azt megértem, hogy a huszonéves nyálgépek egy kevés pénzért és a 15 másodpercnyi hírnévért hülyét csinálnak magukból.

Fiatalság, bolondság...

De hogy meglett, érett, eddig értelmesnek tűnő emberek, mint a Nagy Bandó, Gesztesi, Havas is kiállnak parádézni, és összehordanak mindenféle ostobaságot, ez elkeserít.

Nem vagyok sem a jobbik ellen, sem mellettük, de ez a videó ez minősíthetetlen."

A készítők is tisztában vannak vele, hogy ez a videó irtózatos butaságokat, és tárgyi tévedéseket tartalmaz. Egy egy gyűlölködő, destruktív videó.

Engem a legjobban ez a mondat háborított fel - (vagy inkább keserített el?):

"Szavazz a Jobbik ellen"

24 éve már nem egy adott pártra szavazunk, hanem egy adott párt ellen. Ez rendkívül bölcs, konstruktív hozzáállás...

Mellékesen megjegyezvén, ez a mostani választási kampány pedig már kezd túlmenni a jó ízlés határán.

2014. ápr. 3. 11:40
 12/19 A kérdező kommentje:

"Már megint az van, mint az origonál, azt hiszitek, hogy ez a szólásszabadság korlátozása. Nem az. Ez a saját videójuk, azt tesznek vele amit akarnak, jelen esetben a Youtube által engedélyezett kereteken belül.

Abba beletartozik a kommentek kikapcsolása."

Nem arról van itt szó, hogy nincs joguk. Nyilván van. A kérdés az, hogy miért élnek vele. A gyávaságon kívül még nem került elő épkézláb magyarázat.

2014. ápr. 3. 11:53
 13/19 anonim ***** válasza:
13%
A demokrácia nem azt jelenti, hogy lehet zsidózni, cigányozni, buzázni, hazaárulózni kedvetekre. Azt nácizmusnak hívják, arra meg senki nem kíváncsi
2014. ápr. 3. 12:13
 14/19 anonim ***** válasza:
21%
Mert nem kíváncsi a primitív, trágár hőzöngésre, zsidózásra, cigányozásra, melegezésre, hazaárulásra. Jobbikostól nagyon mást nem lehet olvasni...
2014. ápr. 3. 13:51
 15/19 A kérdező kommentje:

"Mert nem kíváncsi a primitív, trágár hőzöngésre, zsidózásra, cigányozásra, melegezésre, hazaárulásra. Jobbikostól nagyon mást nem lehet olvasni..."

Köszönöm. Megmutatnád, hol írtam ilyesmit? Te vagy az, aki ismeretlenül elítél engem. Miről is beszélünk? Ha nem "faji" alapon, hanem véleménykülönbség miatt teszed, akkor máris szabad?

2014. ápr. 3. 13:54
 16/19 anonim ***** válasza:
Nem téged ítéltelek el, sehol nem írtam egyes szám második személyben. Azt sem tudtam, hogy személyes érintettségből írtad ki a kérdést, ezek szerint. Ha magadra vetted, annak más oka lehet...
2014. ápr. 3. 14:00
 17/19 A kérdező kommentje:
Ja, bocsi. Idegenről beszélünk, aki nem vesz részt a kommunikációban, nem tudja megvédeni magát, akkor lehet mocskolódni, ha meg épp kommunikációpartnerről van szó, akkor rögtön mentegetőzés van. De adok könnyebb kérdést. Annyi jobbikos van itt ezen az oldalon. Mutass már pár olyan hozzászólást, amit említesz. Elvileg mind olyan, ha igazad van, nem nehéz találni.
2014. ápr. 3. 14:03
 18/19 anonim ***** válasza:
Mert kiröhögnék őket.
2014. ápr. 3. 21:26
 19/19 anonim ***** válasza:
Mert a leginkább "demokratikusnak" mondott pártok, szervezetek videóihoz nem lehet hozzászólni, miközben ők nyivákolnak diktatúráról, meg szólásszabadságról... Gyurcsány szerint meg be kellene börtönözni a Magyar Nemzet munkatársait... Nesze neked demokrata tolerancia...
2014. ápr. 3. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!