Mit gondoltok erről? ATV, az, , objektív'' hírforrás!
Rémuralom, senki nem várja el hogy objektív legyen a Szektatv, de akkor legalább ne így hirdetné magát.
Hírtv-t annyival tartom korrektebbnek hogy ők nem szoktak direktbe fröcsögni és hazudozni mint a Szektások meg Olgika meg a társai.
Van fideszes szél igen, de kevésbé lehet érezni azt az átható uszítást. Nincs olyan műsoruk sem mint a Fórum ahol fröcsöghet ugyan az a pár nyugger minden nap, vagy olyan gyűlölködő hazug aktuális megbeszélő műsoruk.
Mondom ezt úgy hogy nem vagyok se fideszes, se mszp-s.
És nem is nézem egyiket sem, de ha hírekre vagyok kíváncsi a tv-ben mert nincs kéznél a Kuruc, akkor narancsékhoz megyek, ha röhögni akarok Sándor atyáékhoz.
Bírom, hogy mindenki a médiát hibáztatja azért mert azt hiszik, hogy az emberek többségének, nincs saját véleménye és nem tud gondolkodni...
Azért mert megnézek egy filmet a TV-ben még tudom, hogy azt megrendezték.. Szerintem egy kis élettapasztalat után 30 év körül, de ahogy elnézem a mai fiatalokat ők sokkal talpraesettebbek a mai 20-asok mint mi voltunk a korukban, szóval egy kis élettapasztalat emberi kapcsolatok után már azért tudja az ember értékelni, hogy milyen világban él.. Aki nem azt meg nem feltétlen a média, de még a szomszéd is ugyan úgy befolyásolhatja, tök mindegy..
"Olyan műsorokat adnak a közmédiákon, amit máshol nem adnak le, nagy butaság lenne megszüntetni."
Lehet műsoridőt venni a magántévékben, ha valami annyira fontos, hogy muszáj legyen állami pénzen leadni.
Azért mert számunkra szubiektív nekik lehet az ő véleményük az abszolut obiektivitás.
Mert:A kertibudi ülőkéje alatt lapuló csótánynak egész más dolog számít obiektívnek mint a szavannákon békésen legelésző gnúnak miközben éberen füleli a veszélyt.De még két nap múlva a gnú barátunkat vacsorára unottan majszoló párducnak is egész más a számára obiektívnek vélt véleménye van az élet ügyesbajos viszontagságairól.
Mert: Ha ő éheske csöppet , az egy vitathatatlan obiektiv tény és az is hogy az ő pocakjába nem való ám akármi éhének csillapításra.De sajnos a mi jó öreg gnú barátunk erre a célra pont megfelel neki.Tudja ezt az obiektív vitathatalan tényt a mi jó öreg nagyrabecsült és szeretve tisztelt gnú barátunk nagyon is jól.Azért is fülelt tiszta erőből ,ahogy tőlle tellett.
Ha pedig a kertbudi ülőkéje alatt tanyázó csótányok obitivitásait akarjátok megismerni nézzétek csak csak nyugodtan az ATV-t továbbra is.
"Hírtv-t annyival tartom korrektebbnek hogy ők nem szoktak direktbe fröcsögni és hazudozni"
Nem véletlen, hiszen mindig a kormányt könnyebb szidni. A hazudozást magas fokon műveli a hírtv szerintem, de amíg minden intézkedés hétpecsétes titok, ezt nem tudhatjuk te sem és én sem. Viszont hidd el, hogy 2002-2010-ig a fröcsögést meg a szitkozódást ők (is) árasztották az akkori kormány felé. Ne az utolsó 4 évből indulj ki.
Ezt is az ATV hozta le, mert a jobboldalnak ciki volt, ők nem merték:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!