Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ki ér el nagyobb százalékot?...

Ki ér el nagyobb százalékot? A JOBBIK vagy a baloldal?

Figyelt kérdés
Szerintetek melyiknek nagyobb az esélye ? Mennyi % ot fognak körül belül kapni és mennyi annak a valószínűsége hogy egyik vagy a másik legyen jobb ?

2014. ápr. 1. 19:36
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
37%
Azért a fiatalságot se kéne azonosítani h jobbikosok. Szerintem nagyon sok nem jobbikos, köztük én se. Egyetemen meg a legtöbb liberális. Vagy is én úgy vettem észre.
2014. ápr. 1. 20:17
 12/32 anonim ***** válasza:
65%
Remélem hogy a jobbik. Amúgy a közvélemény kutatásokban nem hiszek, szóval szerintem bármi lehet.
2014. ápr. 1. 20:17
 13/32 MolotovPunk ***** válasza:
68%

Valószínűleg a bal oldal lesz erősebb.

Mondjuk itt sok Jobbikos harcos van.Ezzel amúgy nincs is baj.

Kedves Jobbikos válaszoló.

Szerinted csak Pesten erősek a balosok?

Szegeddel mi van?Sopron?

Lesznek még meglepetések és városok,ahol bal oldal fog győzni.

2014. ápr. 1. 20:20
 14/32 MolotovPunk ***** válasza:
40%

Nem vagyok jobbikos és fiatal vagyok én is.

26/F

2014. ápr. 1. 20:22
 15/32 anonim ***** válasza:
67%
Sajnos, vagy nem sajnos, de itt falun a nyugdíjasok jó része vacilál a Fidesz és Jobbik között. Itt esélyesnek ugyan nem látom a Jobbikot, de stabil 2. lesz, ha nem első. Csak ugye mi is össze lettünk vonva pár nagy fideszes várossal, ahijja hogy győzzön a Jobbik. De a városon belül könnyen lehet fölénye a Jobbiknak. Én úgy gondolom, hogy megérdemelnének egy esélyt. Rosszabb nem lenne, esetleg jobb. De lehet az se... De legalább próbáljuk meg. Mindenkit megkérek, itt is megkértem mindenkit, hogy ha nem akar elmenni szavazni, de van ideje, tegye meg, hogy behúzza az X-et a Jobbiknak. Nem lesz itt se elgázosítás, se sortűz. Marad minden, annyi, hogy az életszínvonal fog nőni. Mert ők tudják, hogy honnan indultak, és ha nem teljesítik a nép érdekeit, hova jutnak. És ha nem lesz elégedett velük a nép, a Fidesz úgy is kitúrja őket onnan. Tehát próbáljuk meg, nem veszthetünk vele semmit!
2014. ápr. 1. 20:24
 16/32 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem az Összefogás lesz a második. A Jobbik győzelmében pedig abszolút nem hiszek. Lesz itt sírás rívás vasárnap már látom. Ez volt 4 éve is. Nem értem, hogy nem lehet felfogni pártszímpátiától függetlenül, hogy radikális pártok ritkán érnek el nagy támogatottságot. Ez az emberek jelleme miatt van így főként. Az emberek többsége pacifista és jóléti államot akar (még ha ezt az eddigi kormánypártok nem is tudták elérni).
2014. ápr. 1. 20:26
 17/32 MolotovPunk ***** válasza:
34%

Jobbik második erő :D

Álmodj királylány.Lesz sírás vasárnap,jaja :D

2014. ápr. 1. 20:45
 18/32 anonim ***** válasza:

Majd 30 év múlva amikor a tősgyökeres kommunisták kihalnak, akkor az Mszp szépen elfog tűnni a süllyesztőbe. Senki se szidjon ezért, de ahogy mesélnek, hogy az akkori időben aki 3 napot nem dolgozott, azt megbüntették és "közveszélyes munkakerülőnek" nyilvánítottak, hát ez nekem így nagyon tetszik, főleg, hogy a mostani időkben aki nem dolgozik és osztódva nyomja ki magából a kölyköket, azt még támogatják is...

Természetesen a kis butus öregek annyit látnak, hogy ezek is kommunisták és majd ezt visszahozzák (idős hiszékenység), na persze...

Csak a Jobbik!

2014. ápr. 1. 21:04
 19/32 MolotovPunk ***** válasza:
0%

30 év múlva valószínűleg már Jobbik sem lesz.

Meg ahogy elnézem Magyarország sem nagyon.Nem marad itt fiatal,ha így megy az utálkozás és így mennek a dolgok tovább.

2014. ápr. 1. 21:13
 20/32 anonim ***** válasza:
22%
Ezt észre vettem h a jobbikosok nagy része még azt a szintet se érte el h legalább az öregeket tisztelje. Nem kell egyetérteni velük, de h úgy átlagba minden nyugdíjast hülyének, meg butácskának nevezik az azért már bántja a fülem.
2014. ápr. 1. 21:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!