Jobbikosok! Szerintetek az ország eu-gyarmat?
"Egy nulla azaz ország ugyanúgy morálisa, mentalitásban is.Egyedül amijük van, az a GDP, de azonkívül semmijük sincs. "
Szeretnék én olyan földönfutó országban élni, mint a németek, akiknek a GDP-n kívül semmijük sincs.
Már megint belelóg a bilibe a kéz a penészes panel 8. emeletén...
"A jobbik egy németbarát náci párt. Egy igazi magyar soha nem fog rájuk szavazni, csak tönkretennék az országot."
Ezt nem teljesen értem, mert egyesek fasisztának titulálják őket, mások nácinak, megint mások neonácinak, egyesek pedig radikálisnak. Ez a "változatosság" csak arról győz meg, hogy egyesek teljesen fogalmatlanok, ha ennyire nincs konszenzus köztük, hogy mi is a gond a Jobbikkal. Végül is fröcsögni ész nélkül is szabad.
Nem hívnám az országot gyarmatnak, inkább kb. rabszolgaállamnak. Sok ember fizetése csak arra elég, hogy kipengesse a rezsit, aztán vegetál a hónap végéig. Élet ez?
"Sok ember fizetése csak arra elég, hogy kipengesse a rezsit, aztán vegetál a hónap végéig. Élet ez?"
Ha már te kéred számon a fogalmak ismeretét, akkor az élet szó jelentését miért nem ismered. Igen, ez élet.
Jólét, na az már nem, de annak a megteremtése nem az EU feladata, és csak a kormányé is csak kis részben. A jólét megteremtése az egyén felelőssége. Nekem valahogy sikerült és nem vegetálok.
Mondjuk nem is ruhatáros vagyok andragógia diplomával.
Eygértelműen az. Ha tagok "lennénk" talán jogunk lenne a tagokhoz méltó minimálbérhez és egy egyéb jogok hoz, nem csak szemétlerakó és olcsó munkaerő meg multitelephely bázis lennénk. Ébresztő.
Az EU egy okádék, le vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!