Mszp-sek! Ha itt diktatúra van, akkor Ukrajnában mi van?
Szeretik a baloldaliak mondogatni h Orbánrezsim meg hasonlók, közben azt sem tudják mi az a diktatúra(megjegyzem én sem mert nem éltem abban), de ami Ukrajnában, Belorussziában és Oroszországban van, az a diktatúra nem ez.
Ukrajnában is a kormány mesterlövésszel szedeti le a tüntetőket, már kb 100 halott van.
Ha ez diktatúra akkor az mi?
vagy 2006ban miért nem volt diktatúra amikor a tüntetőket verték idehaza a rendörök meg gumilövedékekkel lőtték? gyurcsány mégsem mondott le, az nem volt diktatúra?
Nálunk olyanfajta Ukrajna van, ahol nincsenek még ellenállók sem, csak rezsiharcosok meg békemenetelők.
(egyébként gyurcsány is szar volt, én meg nem vagyok mszp-s)
MSZP-sek. Távozzatok :D
Itt csak a szebb jövő vár az emberekre, de nem azoknak, akik baloldaliak, és országrombolóak, nemzetszétszakítóak.
Azért a kép árnyaltabb ennél.
Itt nyíltan nem beszélhetünk diktatúráról,de annak több ismérve kialakulóban van.
-a 2/3-os parlamenti többség,az már kelet-európai szemszögből,eleve veszélyes,mert nagy hagyománya van a diktatórikus megoldásoknak./Kádári 40 év,és Rákosi- rendszer,de a Horty rendszer is az volt/.
-közmédia egyoldalúan tájékoztatja a lakosságot/ 7 adón dől be a Fidesz-hangja az éterbe/
-állami jogrendszer leépülőben van.
-a vállalkozói réteget a fidesz látja el munkákkal,ezért sokan egyszerűen anyagilag is oda csapódnak.
-Az állami közbeszerzések,és pályáztatások is pártközelien alakulnak.
-populista intézkedések sora/árcsökkentések,államosítások,
bankok állandó letámadása.
-ellenségképek legyártása/EU,bankok,nemzetközi cégek...stb/
Azért ezek nagyon figyelmeztető jelek lehetnek a jövőre nézve,mert sok a hasonlóság a korábbi történelmi korszakokra is gondolva.Az ellenségképek gyártása,az több diktatúra előszobája volt már./fasizmus,kommunizmus is/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!