Mszp-sek! Ha itt diktatúra van, akkor Ukrajnában mi van?
Szeretik a baloldaliak mondogatni h Orbánrezsim meg hasonlók, közben azt sem tudják mi az a diktatúra(megjegyzem én sem mert nem éltem abban), de ami Ukrajnában, Belorussziában és Oroszországban van, az a diktatúra nem ez.
Ukrajnában is a kormány mesterlövésszel szedeti le a tüntetőket, már kb 100 halott van.
Ha ez diktatúra akkor az mi?
vagy 2006ban miért nem volt diktatúra amikor a tüntetőket verték idehaza a rendörök meg gumilövedékekkel lőtték? gyurcsány mégsem mondott le, az nem volt diktatúra?
Még nagyobb diktatúra.
De ne félj, nemsokára nálunk is az lesz, mint ott.
"Remélem első sorban leszel mikor agyonvernek a rendőrök :D"
Úgy mint 2006-ban amikor kiderült "kiszivárgott" az igazság a hazudozásokról és a tömeg le akarta váltani, dühödten és felbőszülve el akarta zavarni az akkori miniszterelnököt az MSZP kormányt, hogy ilyen ember, ilyen társaság akár még egy pillanatig is hogyan ülhet az ország élén, a végre nyilvánosságra került hazudozásai után?
Amikor megkérdőjelezték a parlament körüli kordonok indokoltságát, másnap rálövetett kommandósokkal a rendőr palota felsőbb kiürített szintjeire bizonyítékként, "na ezért kell a kordon!" felkiáltással.
(ez is egy volt a trükkök százai közül, amiről nekünk persze nem kellett tudni)
Az volt neki a legfontosabb, hogy ő mit gondol önmagáról és azt akarta rá kényszeríteni mindenkire. Semmi más nem érdekelte.
Nem az volt 'véletlenül' a diktatúra?? Akkor volt benne részünk!
A 4. perctől indul ez a téma..
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=tza..
Érdemes végig nézni az elejétől is.
Ukrajnaban is diktatura van, meg Magyarorszagon is. Mert nekik a diktatura azt jelenti, hogy nem ok vannak hatalmon, ilyen egyszeru.
Bar Ukrajnaban nincs akkora diktatura, mert ott nem a Zorban van.
Mi van most? Mi lesz holnap? Ukrajnában sem egy nap alatt alakult ki az, ami kialakult.
Láss már tovább az orrodnál, és használd az eszed.
2006-ban a futballhulligánokat állították le GUMI lövedékekkel... jó, hogy nem azt kifogásolod, hogy nem simogatták őket agyon.
Amit én nem értek: Gyurcsány az őszödi beszédben az ELSŐ politikus volt, aki BEISMERTE, HOGY HAZUDOZTAK MINDIG ÁLLANDÓAN A NÉPNEK, ÉS A BESZÉDE ARRÓL SZÓLT, HOGY EZT ABBA KÉNE HAGYNI! Ez nem tűnt fel még senkinek?
Sokkal inkább egyet értek O.V. családpolitikájával, homoszexualitás terén létrehozott törvényeivel, és még sok minden mással, mint a Gyurcsányéval, és főleg a bolond nejével, de ettől még leesett az, amit fent írtam.
Pedig nem vagyok Gyurcsány szavazó, s nem is leszek.
Az a baj, hogy az emberek nem használják az eszüket, csak mennek a tömegpropaganda után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!