A Jobbik adott ki valaha olyan közleményt, hogy elhatárolódik bizonyos deviáns viselkedésü tagjaiktól?
Figyelt kérdés
Vannak Jobbik szimpatizáns ismeröseim. 2 csoportba oszthatóak: 1: akik megértették a program lényegét, hogy nem ész nélküli rasszizmust, megtorlást stb "hírdetnek", hanem csak azokat fogják "büntetni" akik megérdemlik. Tehát nem minden romát stb. 2. csoport: a buta, tanulatlan, ész nélküli Jobbikosok. Ez a csoport valóban kárt okoz az általánosításukkal hogy minden romát stb megfélemlíteni, "büntetni" kell. Akik ide tartoznak kb 18-25 évesek akik munkanélküliek, rossz családi háttérrel rendelkeznek és így lázadnak. A Jobbik által felhatalmazottnak érzik magukat arra amit tesznek. Ez a csoport vágja a párt alatt a fát. Volt valaha elhatárolódás ezektöl a deviáns tagoktól?2014. márc. 30. 11:56
11/17 A kérdező kommentje:
Amit a 20 éves ismerösöm levág, arra csak azt tudom mondani, hogy beteg!!!! Megfélemlít embereket, gyülölködik és a legfélelmetesebb az hogy büszke rá mert ö a fa..a csávó, aki mindenki felett uralkodhat.
2014. márc. 30. 12:25
12/17 anonim válasza:
Ez az egy érv amit a jobbik ellen állandóan felhoznak. Nincs milliárdos sikkasztás, meg maffiabotrány, van normális programjuk egyebek... Ha már itt tartunk megnézhetnénk kikből áll az mszp egy két szavazótábora.
Sokukkal nyilatkoztak a válaszok : Én Rákosit szerettem.
Szóval attól hogy találnak egykét kukacos almát még nem az egész kosár bűzlik. Viszont mást nem lehet felhozni. Mert hidd el ha lehetne akkor megtennék. Szerintem egy gyorshajtást is azonnal beraknának a híradóba.
13/17 anonim válasza:
Elhatárolódni csak a bolond ember szokott.
14/17 A kérdező kommentje:
A Jobbikban nagyon sok kukacos alma van! És ha sokáig bent hagyod, megrohasztja az egész kosarat!
2014. márc. 30. 12:32
15/17 A kérdező kommentje:
12:35 Köszönjük sziporkázó hozzászólásod, okosabbak lettünk általa.
2014. márc. 30. 12:51
17/17 anonim válasza:
Nem és nem is fog, ezért nem szavaznak rá olyan sokan. Ezért nem is fog soha kormányra kerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!