A facebookon a Jobbik a legnépszerübb, ( több mint 250 000 ) szerinted nyernek?
"A jobbik éppen ugyanúgy csal, lop és hazudik mint a fidesz meg az mszp."
Ezt úgy értetted LEHET hogy ők is ugyanúgy csalnak, lopnak stb. Az általad említett fidesz, és mszp bebizonyítottan lopott, csalt, hazudott. A Jobbikról majd kiderül 4 év múlva, hogy mi módon tud kormányozni.
A baloldalnak és a fidesznek hatalmas média van a kezében, ahol kampányolhat.
A jobbiknak kevesebb a pénze is, ezért főleg a facebookon megy a kampány.
Aki azt írta, hogy a 13 évesek körében népszerű a párt, az nézze csak meg a statisztikákat, hogy 18-25 évesek körében a népszerű (egyetemisták, főiskolások).
Ez a réteg,a ki igazán ki meri mondani, amit gondol, nekik nincs veszítenivalójuk (munka, nyugdíj, stb.)
Szerintem a 20-25%-ot igenis elfogja érni a jobbik.
A fidesznek a támogatottsága nagyot csökkent, de valószínűleg a 25-30% az övék lesz.
Az összefogás pedig szint 20-25%-ot vihet haza.
Az LMP-nek adok 8-10%-ot.
"Ezt úgy értetted LEHET hogy ők is ugyanúgy csalnak, lopnak stb. Az általad említett fidesz, és mszp bebizonyítottan lopott, csalt, hazudott. A Jobbikról majd kiderül 4 év múlva, hogy mi módon tud kormányozni."
Nem, hanem úgy, hogy a jobbik/jobbikos éppen ugyanúgy csal, lop és hazudik, mint a világon bármely más párt/politikus. Ne hazudozz a nevemben, ne másítsd meg az általam leírtakat.
"Szerintem a 20-25%-ot igenis elfogja érni a jobbik."
Na most akkor 20-at, vagy 25-öt? :D Döntsd má' el :D:D
Egyiket sem fogja egyébként, 18% körülire fog betagozódni a két nagy párt alá. A tárki, MOM, Mandiner, IPSOS mind rendre 13-14%-ra sorolták be 2014 eddig eltelt hónapjaiban, ehhez hozzáadtam jóindulatúan 4%-ot. Na ennyi lesz reálisan a jobbik. Nem kormányerő, hanem MUHAHA.
Hát hogyne, mert ugye a 18 évesek tipikusan abba az embertípusba tartoznak, akik nem rezzennek össze, amikor arra gondolnak, hogy 4 évvel ezelőtt milyen stílusuk, gondolataik voltak :)))
Ez az agyatlan Jobbik legnagyobb baja: a kamudiplomás főszakértő Volnerrel az élen azt hiszik, hogy a világ statikus. Hogy mindenki ugyanúgy viselkedne tovább a radikális, féldiktatorikus lépéseik után is, mint most teszik.
Ennyi batár nagy felnőttet 10 éves gyerekként gondolkodni én még csak szellemi sérülteket ápoló otthonban láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!