Én azért elmondom, hogy a mostani balos számomra kuka!
A Fideszre sosem szavaztam..
A libek nekem júdások!
Marad a Jobbik!
Ők már stabilan vannak, csak szeretnék más nézőpontot is hallani a HÁZBAN!
Ezért fogok Jobbikosként a MUNKÁSPÁRTRA vokslni!
Dobtak be Kádár arcával díszített szórólapot hozzánk is, a Munkáspárt ismertségének növelése céljából.
Elmélkedem, hogy vajon mi lenne a beszélgetések tartalma az ATV-n, ha ugyanez Horthy arcával esne meg.
Tudom, tudom, ő fasisztadiktátor aki többszázezermagyarállampolgártdeportáltatott.
Kádár pedig "alapvetően élhető puha diktatúrát tartott fenn".
Csakhogy Kádár nem elhanyagolható szerepe, hogy a Rákosi-korszak belügyminiszterereként(!) funkcionált annak előtte.
Persze, ha Nyirő méltóságteljes eltemetésében áthághatatlan gát, hogy a "nyilas" országgyűlés tagja volt, míg Hornnál az '56-os megtorlásokban önkéntes karhatalmistaként való részvételéért kapott kommunista kitüntetés sem vet árnyékot "kormányfői nagyságára", akkor nem is kell olyan sokat tanakodnom, hogy mik hangoznának el fordított esetben, annak ellenére, hogy ez a legcsekélyebb feltűnést sem kelti...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!