Mi a baj azzal, hogy a Jobbik fel akar lépni a kisebbség ellen?
Azért fajult el annyira a helyzet, mert jelenleg a pozitív diszkriminációnak köszönhetően lassan a kisebbségnek több joga van, mint nekünk, magyaroknak!
Itt van ez a párt, akik végre nyíltan kimondják, hogy problémát jelentenek, és orvosolni kell ezt, erre lerasszistázzák őket!
Időpont ma 11:34
Ne haragudj, de nagyon hülyeséget írtál.
Ha valaki lop akkor bűnhődjön. Legyen az mélyszegény vagy gazdag. Mindegy. De nem fognak agyonverni senkit, és nem fogja az unió sem tétlenül nézni ha tömeges agyonverés kezdődne. Nem kell áll ennyire sötéten látni a dolgokat a jobbikról mert nem ilyenek.
Amúgy meg az ellen miért nem vagy kiakadva amit most csinálnak a cigányok (mély szegények persze)sok faluban? Ahol az emberek félnek kimenni az utcára?? Ahol úgy lopnak, hogy az egyetlen egy bolt is bezár?? JA, ez nem baj, hiszen mély szegények, ha nem tennék éhes halnának..
Tudod,én nem vagyok sem rasszista sem jobbikos, de nem árt már egy olyan kormány amelyik erős kézzel megszorongatná azokat akik lopnak, ölnek.
ma 14:06
Ne haragudj, nem kezdek el veled is vitatkozni ezen. Az pedig jó volna, ha nem olyan felületeken támadnád a mondandómat, amit nem is állítottam. Gondolok itt ezekre a ferdítéseidre: "agyonverni" "tétlenül nézni ha tömeges agyonverés "
"de nem árt már egy olyan kormány amelyik erős kézzel megszorongatná azokat akik lopnak, ölnek."
A mostani kormány alatt működő igazságszolgáltatási háttérrendszer is "erős kézzel megszorongatja" -azaz akár életfogytig terjedő szabadságvesztést szab ki- az emberölést elkövetőket, sőt, a lopást elkövetőket is. Meg úgy mindenkit, aki bűncselekményt (bűntett, vétség, szabálysértés) követ el. Ehhez nem kell a jobbik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!