Kire szavazol? Válaszod iddokold!
Figyelt kérdés
Én nem tudok választani & most akarok ötletet2014. márc. 28. 18:33
11/24 anonim válasza:
Az előzőnek igaza van, a Jobbik gazdaságpolitikai programja (már amennyiben ezt programnak lehet nevezni) a legsötétebb kommunista rendszereket idézik.
Én az LMP-re szavazom, azért, mert az oktatásba több pénzt tennének.
12/24 anonim válasza:
Bocsánat, a 9-es válaszolónak van igaza.
13/24 anonim válasza:
jobbik egy neonáci szar... remélem elb@$$za a vonat a vonát
14/24 anonim válasza:
LMP-re. Azért mert fiatalként , nyilvánvalóan olyan pártot támogatok ami még nem volt hatalmon. Maradt a Jobbik és az LMP. A Jobbik gazdaságpolitikája számomra elfogadhatatlan így marad az LMP.
15/24 anonim válasza:
Munkáspárt!
Be kell jutniuk, és elmondani mindenről a véleményük!
16/24 anonim válasza:
Jobbikra, mert a magyar faj tagja vagyok.
17/24 anonim válasza:
Felpontoztam a nulla százalékosokat, mert jófej vagyok
18/24 anonim válasza:
Jobbik - hogy miért? mert tetszik a programjuk, és nagyon csalódtam az eddigi kormányzó pártokban (MSZP-Fidesz)
(A kommunista-vitához: alapvetően a kommunizmus eszmerendszere üdvözlendő, csak eddig nem sikerült a gyakorlatban jól kivitelezni.)
19/24 anonim válasza:
Örülök, hogy a MUNKÁSPÁRT 46%-ot kapott!
Ezek szerint érdemes szavanzi arra akinek kevés esélye!!!
20/24 anonim válasza:
Biztosan nem fogok egyetlen mostani "parlamenti ülepre" sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!