Ha nincs cigánybűnözés, csak bűnözés, akkor miért van romaintegráció, integráció helyett?
Kedves második válaszoló!
Na hadd mutassak egy svédcsavart! NINCS olyan, hogy pozitív diszkrimináció. CSAK diszkrimináció van.
Ábrázolom egy egyszerű példán keresztül. Titkárnőt akarok felvenni. Úgy döntöttem, szőke és nagymellű kell, ez lesz a fő kiválasztási szempont. Mivel ennek semmi köze a munkavégzési képességéhez, ezért ez diszkrimináció.
Eddig tiszta?
Namost hol ebben a hiba? Én csupán pozitívan diszkrimináltam egyeseket, így lehet normális országot építeni. Ha az etikai vészjelződ csöng, akkor már vágod, hogy nem stimmel valami, de azért elmondom.
Szép dolog ezt úgy aposztrofálni, hogy pozitív diszkrimináció, mert bevezettem egy fogalmat, amire később én mondom meg, hogy jó-e vagy sem. Az igazság viszont az, hogy SIMÁN NEGATÍVAN diszkriminálok MINDENKIT, aki nem szőke és nagymellű.
Kapiskálod? Az a nagy büdös helyzet, hogy valahányszor azt hallod, hogy "kedvezményes kvóta", "roma rendőr program", "romákat a közigazgatásba" mikor létszámstop van egyébként, akkor summa summarum
téged a saját országodban DISZKRIMINÁLNAK és szorítanak ki lehetőségekből az ETNIKAI HOVATARTOZÁSOD miatt!!
Valóban így épül normálisország. Nézz csak ki az ablakon!
Teljesen egyetértek ronin83 nevű felhasználóval! Csak egyféle diszkrimináció van.
A kérdés rohadt jó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!