Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondoltok Sólyom László...

Mit gondoltok Sólyom László azon kijelentéséhez, hogy jobb lett vna ha már tavasszal megtartják a választásokat és akkor nem erősödik meg a Jobbik?

Figyelt kérdés
Én FIDESZ-esként persze egyetértek,ti?
2009. dec. 17. 14:10
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
56%
hozzátéve, hogy ugyanígy egy Szilinek sem örültem volna -sőt, kifejezetten nem kedvelem a nőszemélyt-, de már kezdem azt hinni, hogy ennyire kretén még az a csaj se biztos hogy lett volna
2009. dec. 17. 14:52
 12/20 anonim ***** válasza:
17%

14:43: Gondolom vagy egy olyan emberhez van szerencsénk aki Zorbánt látná mind elnök és közt elnök pozícióban és várná a csodatételt.

Netán vakbuzgó Jobbik követő aki vezényszóra bééééégeti az előírtakat.

Na melyik vagy?

2009. dec. 17. 14:53
 13/20 anonim ***** válasza:
59%

Haha, "jobb lett volna". Ezek baromi jók.

Jobb lett volna ...

- ha a disznók maguk közül kisöpörték volna az igazi disznókat a T. Házban,

- ha a Fideszke is aktívan vett volna részt a törvényhozatalban és a vitákban (az Isten szerelmére, hát nem ezért fektették a választópolgárok a bizalmukat az őket képviselőkbe??? - hogy őket képviseljék, hogy az ő érdekükben tegyenek?)

- ha a Szegfű nem hazudott volna

- ha a Szabad Madár is másmerre repült volna

- ha a ...

Ugyan már ... jobb lett volna ...

Ha valaki jobban tudja, csinálja - jobban. Ahhoz meg több vér kéne a pucába - "Ön bevállalja?"

Szebb jelent - és a jövő is szebb lesz.

2009. dec. 17. 15:09
 14/20 anonim ***** válasza:
3%

Egy esetleges választással, csak még mélyebbre kerültünk volna. Gordonka legalább mutatott valamiféle kiutat.

Sólyomból meg elég volt, egy igazi tökfilkó.

Gordonka üzelmeit majd jövőre fogod érezni, a sok baromságot!

Sólyom meg politikai báb, egy puhap"cs. Elkötelezett fideszes!

2009. dec. 17. 15:32
 15/20 anonim ***** válasza:
22%

Én baloldali szavazóként várom a jövő tavaszi választásokat. Tudom, hogy az MSZP súlyos vereséget szenved, és azt is valószínűnek tartom, hogy a Fidesz túlnyeri majd magát. Ezután viszont be fognak szorulni a túlzott választói elvárások (maguk hazudták össze 8 év alatt a népszerűségüket) és a költségvetés szigorú tényei közé. Borítékolható, hogy kipukkad majd a lufi, és utána esetleg le lehetne ülni értelmesen és érzelmek nélkül, szakmai alapokon tárgyalni a továbbiakról. Ezt vártam volna egyébként az eddig eltelt 8 évben is, de sajnos a csalózás és hazaárulózás nem teremt ideális légkört egy konstruktív munkához.

A Jobbik bekerülésének nem örülök, de tudom, hogy a szélsőségek leginkább a szakmai vitákban szoktak elvérezni. A számok világában nem lehet az érzelmekkel hipnotizálni.

2009. dec. 17. 15:45
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

"A köztársasági elnök pozíciójából megengedhetetlen a folytonos pártpolitizálás és kampányolás."

Amikor Göncz "Árpibácsi" Árpád nyugati lapoknak azt nyilatkozgatta, hogy a fasisztoid Antall-kormány nem fogja megtartani az 1994-ben esedékes választást, az viszont teljesen rendjén való és pártpolitikamentes viselkedés volt, természetesen.

2009. dec. 17. 19:32
 17/20 anonim ***** válasza:

14:53

Egyik sem. Na, duzzogj csak tovább, amiért nem a nagyeszű katika a közt. elnök :)))

Egyébként kezdem megkedvelni Sólyomot. Tetszenek az arisztokratikus allűrjei. Polgárpukkasztó fickó: a divatos jópofizás és lazáskodás helyett karótnyelt, komoly, száraz figura. Irritálja a prolikat és ez tetszik.

2009. dec. 17. 19:35
 18/20 anonim ***** válasza:
19:35: :D Pihenj már, hobbi politikus.
2009. dec. 17. 19:42
 19/20 anonim ***** válasza:
0%
Sólyom a Fidesz vadász sólyma.
2009. dec. 18. 09:21
 20/20 anonim ***** válasza:
Egyetértek a kijelentésével.
2009. dec. 18. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!