Mit szóltok hozzá, hogy pénteken átadják a 4-es metrót?
már várom.
ez azt jelenti hogy a hétvégi pártrendezvényekre már az új vonalon is közlekedhetnek majd az emberek.
Na és mit tippelsz, mikor lesz az első fennakadás? És utána milyen sűrűn?
Mindent meg lehet tenni, ha valamit nagyon akarunk. Persze ha a természeti törvényeket (itt a tesztelési előírást) nem tartjuk be, a viszontpofon annál nagyobb lesz. Mindössze az a kérdés, ki tartja oda az arcát.
én mindig elélvezek, ha erre gondolok.
de bennfentesektől amiket hallok ... nos, lesz itt még botrány bőven, az más kérdés h nagy részét úgyis eltussolják, de összességében nem nagyon tudok neki örülni, ez a nagy igazság ...
én úgy gondolom, hogy ez egy olyan dolog amit végig kellett vinni a hivatalos teszteléseken, mert emberéletek múlhatnak rajta! Tehát amit mondasz szerintem valótlan dolog.
Bármekkora csúszásban van egy építkezés (mondjuk egy híd építése) azt addig nem lehet átadni amíg a hivatalos próbaterhelése nem történt meg és nincs meg a megfelelőségi, használatba vételi engedély!
olálá.
Ez elég érzelemdús válasz volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!