Mit szóltok ahhoz, hogy 2 és fél év alatt feléltük a 3000 milliárdos nyugdíjvagyont, de a fránya államadósság nemhogy csökkenne, hanem még múlthéten újabb csúcsot döntött?
Mit szólnék?
Természetesen "deazemeszpé!" és "emútnyócév!".
Igen, és ők kinek tartoztak?
Tudod te mekkora az egész államadósság és tudod hány TIZED százaléka az önkormányzatok, máv meg a többi?
Nem volt túl jó vicc de nembaj edd inkább a narancsot te is és fizesd az adódat meg még a dédunokád is fizesse. Én nem fizetem mert én nem tartozok senkinek, elhúzok innen a bús csába ahova már szinte az összes ismerősöm ti meg idd haltok éhen vagy valamelyik kórházban a tehetetlen orvosok között akiknek még egy 100 forintos kenőcsre sincs pénzük mert a költségvetésbe nem fér bele.
Nembaj.. majd meglátjátok. Én nem az MSZP-t védem. Isten ments, egyszer találkoztam a Gyurcsánnyal a boltban és erősen gondolkodtam rajt, hogy megölöm, de valahogy visszafogtam magam. Kár. Pedig most ingyen kajálhatnék a börtönben és lenne tető a fejem felett, nem kéne azon törni a fejem, hogy mit fogok csinálni mert épp most szűnik meg a munkahelyem 40 másik embertársammal együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!