Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mennyit valósított meg a...

Inuit kérdése:

Mennyit valósított meg a Fidesz az előző kampányígéreteiből?

Figyelt kérdés

És mennyit nem? Mi olyat tett amit nem ígért?

Tett olyat amiről azt ígérte,hogy nem teszi meg?

2014. márc. 20. 23:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Na erre én is kíváncsi vagyok, már párszor kiírtam olyat, hogy milyen pozitív lépései voltak az elmúlt 4 évben, de választ nem kaptam., csak a rezsicsökkentést, ami ugyebár még nem történt meg.
2014. márc. 20. 23:03
 2/11 anonim ***** válasza:
61%

Múltkor olvastam egy cikket amiben szépen le volt írva, hogy az oktatás volt az amiről egy szót se szóltak, de azt úgy átalakították mint a fene, viszont amiről sokat beszéltek azaz egészségügy, na ott sokat nemtettek.

[link]

2014. márc. 20. 23:31
 3/11 anonim ***** válasza:
61%

Az egymillió új munakhelyből 10 év alatt semmit se valósítottak meg. Cserébe sokan elmentek, így nem mérgezik a statisztikát.

Mit ígértek még, ja elszámoltatást. Lett belőle valami? Nem nagyon.

2014. márc. 21. 00:38
 4/11 anonim ***** válasza:
37%

Ígértek fűt fát, sokan be is dőltek nekik, köztük jómagam is... Nem is ez a szörnyű, hanem az, hogy rengetegen ezek után is Orbánnak adják az "X"-et.

Szebb jövőt mindenkinek!

2014. márc. 21. 00:44
 5/11 anonim ***** válasza:
7%
4 éve nem pont azért pampogott a baloldal, mert nem volt a Fidesznek programja? Nem is ígértek semmit. Nem értem mit lehetne számon kérni.
2014. márc. 21. 08:58
 6/11 anonim ***** válasza:
62%

ma 08:58

Programjuk nem volt, de ígéreteik igen. És az dögivel. Mostmár ígéreteik is alig vannak, nem hogy programjuk.

2014. márc. 21. 10:38
 7/11 anonim ***** válasza:
58%

Pozitív sikernek csak a rezsicsökkentést tudnám felhozni, bár ez is inkább a világpiaci árváltozások érdeme, mintsem a Fideszé.

Meg a paksi bővítést.Bár az a szerződés "érdekes"...

De a legjobb a parlament létszámának csökkentése.

Az 1kulcsos SZJA bevezetésével egyidőben megadóztatta a minimálbért és elvette a adójóváírásokat + béren kívüli juttatáskat drasztikusan csökkentette és lefaragta a műszakpótlékokat, amivel jól kiba**ott az amúgy is kiskeresetűekkel.

A minimálbért megemelte, de persze a nettó értéke az előzőekben felsoroltak miatt semmit sem nőtt.

Áfát és jövedéki adót is emelte és az élelmiszerekre kivetette a Népegészségügyi adót + tranzakciós adók, pedig 1998 óta mindig adócsökkentést ígérnek.

A nyugdíjakat is gyönyörűen megvédte a magánnyugdíjak eltüntetésével.

A munkahelyteremtés alatt szerintem nem azt értették a választópolgárok, hogy a

fél országból közmunkást fognak csinálni, a másik felét meg külföldre űzik melózni.

Nem nevezném ezeket sikeresen teljesített ígéreteknek.

2014. márc. 21. 10:55
 8/11 anonim ***** válasza:

A múltkor az index összeszedte:

[link]

2014. márc. 21. 10:56
 9/11 anonim ***** válasza:

Amik miatt a legtöbben őrájuk szavaztak(adósságcsökkentés új munkahelyek,csökkkenő adók,alacsony bérek emelése,nyugdíjak megvédése) abból nem sok minden lett...

Amit mégis teljesítettek(staadionok,kettős állampolgárság,oktatási reformok,minisztériumok csökkentése,banokok adóztatása) azzal meg kitörölhetjük.

2014. márc. 21. 14:27
 10/11 Joe Makepeace ***** válasza:

A Fidesz késő Horthy rendszer. 40-es évekbe való nyomasztó valósággal

Amúgy szánalmas, hogy itt mindenki aki szerintetek sz ar, azt egyből lekomunistázzátok.

Még a végén elcs esz valamit a szeretett Jobbikotok, jövő héten már az is komcsi lesz. Olvasgassatok már utána a politikának egy csöppet. A két szélsőség gazdaságpolitikája sokban közel áll egymáshoz ugyan, csak éppen más-más okok miatt...

2014. márc. 21. 21:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!