Ki az, aki olyan gazdaságpolitikát választ, aminek a lényege, hogy újabb hiteleket vegyünk fel, és ki szeretné, hogy az ország a saját lábra állásának folyamatát választaná?
Lehet én is optimista lennék ha látnám mitől!
Miért vagy ideges, miért idiótázol?
Én nem kampányolok és nem hirdetek, csak igazat mondok.
Miért fáj az igazság?
Milyen pártot képviselsz, akinek a szimpatizánsai ennyire agresszívak?
Nem több száz hanem ezer milliárd kellene.
Leírni nagyon hosszú lenne és senki nem olvasná el.
Egy biztos, a gazdaság zsugorítása nem versenyképesség növelő, hiszen csökkenő költségvetésből nem lehet adót csökkenteni, de az adó csökkentés sem teremt munkahelyet ha nincs fogyasztás.
A külföldre hiába számítunk hiszen akkora protekcionizmus van most náluk hogy oda sem szagolhatunk.
Ki kell iktatni a mesterséges fékeit a magyar gazdaságnak, amit a duális gazdaságunk eltorzulása jelen.
Tárgyalni kell határozottan az IMF el, és a többi finanszírozóval, és ki kell harcolni egy moratóriumot.
Ezek nem csoda dolgok, megtette Románia, Izland, Görögország, most készül rá Írország, és ki tudja ki lesz a következő. És új befektetők kellenek hogy ne tudjon a monopol helyzetünk sarokba állítson.
Az Eun kívül kell piacokat találni, és el kell kezdeni nemzet startégiában gondolkodni.
Ezek a legfontosabbak
"Én nem kampányolok és nem hirdetek, csak igazat mondok"
Ennyire ócska szövege nincs még egy aktivistának sem.
Lehet, hogy csak trollkodsz vagy beteg vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!