Ha a következő politikusokat 1-től 100-ig terjedő szimpátia-skálán kéne elhelyezned, hová kerülnének?
Undor. 1, 2, 3 ... 98, 99, 100 Őszinte csodálat.
Pontozandók:
Orbán Viktor
Molnár Oszkár
Gyurcsány Ferenc
Bajnai Gordon
Mesterházy Attila
Dávid Ibolya
Bokros Lajos
Demszky Gábor
Vona Gábor
Morvai Krisztina
Orbán Viktor 100
Morvai Krisztina 80
Vona Gábor 60
Bokros Lajos 5
Dávid Iboolya 3
A többit betiltanám
Orbán Viktor-60
Molnár Oszkár-80
Gyurcsány Ferenc-2
Bajnai Gordon-10
Mesterházy Attila-9
Dávid Ibolya-10
Bokros Lajos-1
Demszky Gábor-1
Vona Gábor-100
Morvai Krisztina-80
Orbán Viktor 65
Molnár Oszkár 80
Gyurcsány 1
Bajnai 1
Mesterházy 1
Dávid 1
Bokros 22
Demszky 1
Vona 88
Morvai 70
Molnár Oszkár az a Fideszes polgármester, aki kimondta, hogy a cigány nők szándékosan ártanak a magzatoknak,hogy idióta gyereket szüljenek, mert arra nagyobb segélyt kapnak.
ezért a Fidesz most nem is indítja képviselőként, de ő független jelöltként elindul...és szerintem meg is nyeri:)
15:26 vagyok.
Csak az a baj a választókkal, hogy sokszor nekik lenne jobb a helyzetük, de aztán mégis a másikra szavaznak. Nézd meg pl. a Jobbikosokat. Ha a Jobbik azt mondja, hogy "Magyarországon együk a Magyarországon megtermelt ételeket", akkor minden hülye beveszi, hoy ez jó az országnak. Végülis a mezőgazdaság az erősségünk, nem? Csak ezzel az a gond, hogy akkor bukjuk a 3 milliárdos exportbevételt is. Csak eddig az ész nem ér el. Ja és 86-os vagyok, szóval a kommunista eszmék aztán rám nem jellemzőek...
Orbán Viktor 80
Molnár Oszkár 1
Gyurcsány Ferenc 1
Bajnai Gordon 1
Mesterházy Attila 1
Dávid Ibolya 1
Bokros Lajos 1
Demszky Gábor 1
Vona Gábor 100
Morvai Krisztina 1
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!