A Ti környezetekben kire fognak szavazni leginkább?
Figyelt kérdés
Nálunk mindenki jobbikos, pár mszp-s is van, de senkit sem ismerek, aki a Fideszre szavazna. Ez teljesen véletlen? Mert a statisztikák azt mutatják, hogy megint Orbánék nyernek.2014. márc. 19. 13:23
1/11 anonim válasza:
Érdekemberek. Pl. dohányboltosok és családjuk, azok akiknek van még szerencseboltja stb. Nyilván ezek fideszesek. Szerintem a reklámoknak a magyarország jobban teljesítnek is megvan a hatása. Ezekből összejön már 1-1,5 millió szavazó.
2/11 anonim válasza:
A környezetemben (15 ember), mind a Fideszre fog szavazni, köztük jó magam is. Távolabbi ismerősök körében van néhány Jobbikos, a maradék szintén Fidesz.
3/11 anonim válasza:
Én Budapesten lakom, azon belül is Budán. Itt mindenki fideszes, elvétve ugyan akadnak mszp-sek is. Családom nagy része jobbikos (én magam is), kisebb része fideszes...
4/11 anonim válasza:
17. kerület, mindenki fideszes, és van pár jobbikos.
5/11 anonim válasza:
A legtöbb ember akit ismerek a jobbikra fog szavazni,én magam még nem mehetek el sajnos(17 évesen,hehe),nagyszűlők,illetve az idősebb ismerősök fideszre szavaznak.
6/11 anonim válasza:
Jobbik plusz Fidesz.
Baloldalit egyet tudok, de az köztudottan hülye:D
7/11 MolotovPunk válasza:
Pesti kerületek pedig tuti pirosak lesznek.Szóval kár leértékelni a bal oldalt.Erős az még mindig.
Van rokonságom Szegeden ők pl MSZPre.Szeged most is piros megjegyzem év tizedek óta.Nem nagyon csípik ott a fideszt.Kollégák között sokan Jobbikra és LMPre is páran.Szomszédok közül van jó pár aki MSZPre fog ,fideszre kb ketten,akiket tudok.
8/11 anonim válasza:
Az én környezetemben élők inkább a Jobbikra, kis részük a Fideszre.
9/11 anonim válasza:
az én környezetemben a baloldalra, esetleg lmp-re, de fideszest én sem ismerek
10/11 A kérdező kommentje:
Békés megyei vagyok, úgylátom Pesten vannak többen fideszesek.
2014. márc. 19. 15:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!