Eléggé aktuális, nem?
http://www.youtube.com/watch?v=aDarpcKG_qo&feature=kp
Szerintem '18-ban nyerni fog a Jobbik. Vagy a Hajnal, ha addigra kikupálódnak.
A Hajnal az egy vicc, nem vehető komolyan.
Szerintem azért a fiatalok között is a Fidesz az első, a Jobbik meg csak a mások.
2010-ben mindenki azt írta, hogy 2014-ben a Jobbik lesz a nyerő, esélyesen 2/3-addal :)
No, hát a nyerésre sincs kvázi semmi esély, pláne nem a kétharmados győzelemre.
De nem baj! Majd megbeszéljük ugyanezt 2018-ban is! :D
Pedig egyre kevesebben komálják a romákat. Egy Tetro-ra jut száz nemTetro, akik zsigerből utálják a kisebbséget, mivel az a képükbe köp, összekeni fekáliával a házuk falát, ellopja a terményüket, megerőszakolja a gyermekeiket, esetleg megszurkálja, és hagyja a vérbe fagyva felfordulni őket.
Ezzel párhuzamosan elkerülhetetlenül emelkedik a radikális eszméket vallók száma egy adott országban.
"Szerintem azért a fiatalok között is a Fidesz az első, a Jobbik meg csak a mások."
Amúgy szerintem is hazudozik a Jobbik ezzel a "fiatalok körében legnépszerűbb" szöveggel. Semmi hivatalos felmérésük nincs, legfeljebb ilyen belső kimutatásuk. Meg az is jelent valamit, hogy még én is így látom, pedig "vérjobber" vagyok, ahogy a tetro-féle libsik mondani szokták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!