Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vona Gábor egy ugyanolyan...

Vona Gábor egy ugyanolyan alattomos érdekember mint a többi politikus?

Figyelt kérdés
2014. márc. 18. 18:22
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

A KÉRDÉSRE VÁLASZOLVA:

Mi azt mégis honnan tudjuk? Szerintem itt senki nem ismeri személyesen... Ha kormányra kerül a Jobbik, majd elválik, milyen (ek). Addig meg csak találgatás megy.

Elkeserítő itt néhány hozzászólás.

2014. márc. 19. 10:54
 22/27 Blaiseboy válasza:

Hát harmadik válaszoló, ha ebből a videóból indulok ki... Akkor rájövök, hogy te egy barom vagy. :D

A Bibliában megtalálod azt a mondatot, hogy nincs Isten. Akkor a Biblia bizonyítja, hogy nincs Isten?

Szerintem nem te fogod feltalálni az AIDS ellenszerét. :D

2014. márc. 30. 14:34
 23/27 anonim ***** válasza:
nem! ő a legjobb politikus!
2014. ápr. 1. 18:25
 24/27 A kérdező kommentje:
nem lettem okosabb :D pedig vasárnap már szavazás, kábé lószarnyi ötletem sincs, egyik párt se fogott meg :P
2014. ápr. 2. 17:43
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

Nos ők az egyetlenek akik eltörölnék a mentelmi jogot, bevezetnék a politikusok visszahívását és felelősségre vonását, minden ciklusban vagyon átvilágítás.

És azért az eléggé sokat jelentett nekem amikor azt hiszem az egyik fórumon elhangzott, hogy kéri hogy az emberek szóljanak nekik ha nem azt csinálnák amit ígértek, és ha nem így lenne ott a visszahívhatóság.

Továbbá az is egy emelkedett dolog volt hogy megmondták, Isten lássa a lelküket és ő ítélkezzen felettük ha nem azt csinálnák amit megígértek, + eskü a Szent Koronára, előtt.

Megtette ezek közül akármelyiket is más párt?

Nem? Na én többek között ezek miatt vagyok Jobbikos.

2014. ápr. 2. 18:57
 26/27 anonim ***** válasza:
Kedves Jobbik ellenesek. Tudjátok egyáltalán a programját a Jobbiknak? Olvassatok már utána könyörgöm. #3 Ez a videó össze van vágva Vona Gábor ellen, mit gondoltál egy "szavazz a Jobbik ellen" videóba mik lesznek? Vona egyébként nagyon okos, céltudatos ember.Na ő az a politikus aki tényleg kimondja az IGAZAT, és nem tusol el mindent.Ő őszintén beszél.
2014. ápr. 5. 14:11
 27/27 anonim ***** válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=eFeuh8d9Vjw Ezt ajánlom persze a Jobbik programjának elolvasás után. ;)
2014. ápr. 5. 14:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!