Vona Gábor egy ugyanolyan alattomos érdekember mint a többi politikus?
A KÉRDÉSRE VÁLASZOLVA:
Mi azt mégis honnan tudjuk? Szerintem itt senki nem ismeri személyesen... Ha kormányra kerül a Jobbik, majd elválik, milyen (ek). Addig meg csak találgatás megy.
Elkeserítő itt néhány hozzászólás.
Hát harmadik válaszoló, ha ebből a videóból indulok ki... Akkor rájövök, hogy te egy barom vagy. :D
A Bibliában megtalálod azt a mondatot, hogy nincs Isten. Akkor a Biblia bizonyítja, hogy nincs Isten?
Szerintem nem te fogod feltalálni az AIDS ellenszerét. :D
Nos ők az egyetlenek akik eltörölnék a mentelmi jogot, bevezetnék a politikusok visszahívását és felelősségre vonását, minden ciklusban vagyon átvilágítás.
És azért az eléggé sokat jelentett nekem amikor azt hiszem az egyik fórumon elhangzott, hogy kéri hogy az emberek szóljanak nekik ha nem azt csinálnák amit ígértek, és ha nem így lenne ott a visszahívhatóság.
Továbbá az is egy emelkedett dolog volt hogy megmondták, Isten lássa a lelküket és ő ítélkezzen felettük ha nem azt csinálnák amit megígértek, + eskü a Szent Koronára, előtt.
Megtette ezek közül akármelyiket is más párt?
Nem? Na én többek között ezek miatt vagyok Jobbikos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!