Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az aluljáróban egy halom...

Az aluljáróban egy halom részeg punk gyülekezik nap-mint nap, félelmet keltenek bennem. Be lehet tiltatni őket?

Figyelt kérdés
2009. dec. 15. 18:56
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

ismételjem el, hogy politika téma és nem közösségi?:)

a kérdés egy hasonlat a magyar gárda és a meghozott ítélettel szemben.

Az más kérdés, hogy valóban nem csípem a punkokat, meg hogy másnap tele az aluljáró üres piás üvegekkel, de ez már más téma. Amúgy Örs vezér jah.

2009. dec. 15. 19:47
 12/24 anonim ***** válasza:

Előző vok

Amúgy azok közül sztem a fele csöves a másik fele meg lázadó tinikből áll,nem akarnák mást csak piálatni..nem kell itt összehasonlítani a punkokat a magyar gárdával mert köze nicns egymáshoz a kettőnek.. sokszor láttam h voltak ott rendőrök,de ugyanúgy ott vannak ezért mondom h esélyed sincs.

2009. dec. 15. 20:00
 13/24 anonim ***** válasza:

Túl elvont ez a kérdés így virtuálisan. Tedd fel konkrétabban!

Mindenki a punkra ugrik.

Én a te kérdésedre válaszoltam korábban, azt meg te nem vetted lehet.

2009. dec. 15. 20:47
 14/24 anonim ***** válasza:

A gárdát be lehet tiltani, mert a politikai érdek ezt kívánja. A punkok kívül vannak a társadalmon, ők nem érdekelnek senkit.

A látszatra már régen nem ad a törvényhozás. Azt tiltanak be, amihez kedvük van - aki hatalmon van, az irányít. Ennyi.

A demokrácia mindig is csak illúzió a széles tömegek számára, és ez így is marad örökké.

Az uralkodó osztály irányít, a kizsákmányolt osztály meg dolgozik.

Nem olvasod Marxot??

2009. dec. 15. 20:50
 15/24 anonim ***** válasza:
Tisztázzuk akkor, légy szíves: az aluljárókat akarod betiltatni, a részegséget, a halmokat, a punkokat, a félelmet, vagy saját magaadat?
2009. dec. 15. 21:13
 16/24 anonim ***** válasza:
40%

Ti idióták, ez a kérdés nem akarja betiltani a punkokat :D:D

Sok félkegyelmű :D

A gárda indokolatlan (pontosabban semmi indokkal való) felszámolásáról van szó, hogy akkor most gyorsan a punkokat is nosza.

2009. dec. 15. 21:17
 17/24 anonim ***** válasza:
Ha a punkok szervezetet alakítanak, és zárt alakzatban masíroznak, akkor fel lehet őket oszlatni. Addig csak feljelentheted őket, ha okot adnak rá.
2009. dec. 15. 22:57
 18/24 anonim ***** válasza:
Más ha pár ugyanaz iránt érdeklödő ember összefutt az utcán, mint hogy egy félkatonai szervezet egyenruhában, fegyverekkel, szervezetten felvonúl. Ha az utcán összefutsz a haverokkal nem kell rendőrégre bejelenteni mint szervezet összejövetelt.
2009. dec. 15. 23:18
 19/24 A kérdező kommentje:

fegyverekkel? mesélj nekem, lemaradtam valamiről?

a lényeg pedig az, hogy simán betilthatnák a punk öltözködést, vagy akár a piros pólót. ennyi erővel. mégis mi vagy ki állna az útjukba...

2009. dec. 15. 23:22
 20/24 A kérdező kommentje:

mellesleg az se mind1, hogy van egy gárda amit ha megnézel, akkor nem kifejezetten harcra született emberek alkotják, van aki irányítja őket, magyarul ha a vezetőjük nem mondja, hogy menjenek és öljék meg ezt meg ezt (ami elég valószínűtlen lenne, mert nem erről szól), tehát nem mondható veszélyesnek.

ezzel szemben egy banda akik alkoholos állapotban vannak, nincs rendes vezér, sokkal veszélyesebb a közbiztonságra mint a gárda.

Mégis azt támadják aki a politikára veszélyes, a gárda nem az emberekre veszélyes, nem támadtak meg senkit sem, ezzel szemben őket érte már támadás. Mégsem torolták meg.

Ők a többi pártra veszélyesek, és ezen a címszó alatt már betilthatják őket, meg az öltözetüket.

2009. dec. 15. 23:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!