Ha valaki jobboldali beállitottságú azt miért kell leértékelni?
Figyelt kérdés
Már megfogadtam,hogy nem válaszolok többet ilyen jellegű kérdésre,mert amint kiderül a mondatomból,hogy jobboldali beállitottságú vagyok azonnal lepontoznak 0-ra..!Ennyi itt a komcsi,hogy szúrja a válaszom a szemét??2009. dec. 15. 16:14
11/17 A kérdező kommentje:
Jah,ez van,sztem ez már nem fog változni...!:/
2009. dec. 15. 20:18
12/17 anonim válasza:
"Ennyi itt a komcsi,hogy szúrja a válaszom a szemét??"
Haha. Hát nem irónikus? Ezek után mit vársz?
13/17 anonim válasza:
talán azért mert vakok és nem távollátók nem tudják beismerni hogy a cigánybűnözést nem a cigány kultúra okozza hanem a gettósodás iskolázatlanság és morál.
14/17 anonim válasza:
Ha valaki baloladali beállitottságú azt miért kell leértékelni? Mindkét oldal ugyanazt csinálja. Durvul a kampány.
15/17 anonim válasza:
Én nyilván egy másik országban élek, ugyanis azt tapasztaltam, hogy baloldali kormány, de jobbos diktatúra van. Kísérletezzetek: írjatok bármilyen fórumra egy olyan véleményt, amiben bíráljátok a klérust vagy dicséritek a balosokat. Kanállal megesznek perceken belül.
16/17 anonim válasza:
"Kanállal megesznek perceken belül."
Téged már megettek, vagy pillanatnyilag esznek? Kanállal?
Neked az a "diktatúra", hogy nem értenek egyet veled mások? Érdekes diktatúra, én erre eddig azt hittem, hogy pluralizmusnak hívják.
17/17 anonim válasza:
09:12
Pluralizmus = Az érdekek, ideológiák, értékek és nézetek sokféleségét elismerő felfogás, irányzat. Amiről én beszélek, az nem erről szól. Próbáld ki a receptemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!