A mandiner.hu milyen beállítottságú?
MSZP-s. Ahhoz nincs benne elég Izrael és cigány szapuló cikk, hogy Jobbikos legyen.
"Ha az új alkotmány lesz a magyar politika egyik vízválasztója, az már-már polgárháborús állapotokba taszítja ezt az országot."
erősen kormány kötődésű.
a beállítottsága az éppen aktuális kormány álláspontot tükrözi.
nem véletlen, h a főszerkesztő üzemelteti az orbanviktor.hu-t is...
nem vagyok rendszeres olvasója, de úgy láttam, mikor néha odatévedtem, hogy már a választások előtt is elég világosan jobbos volt.
Amúgy találtam egy ilyet, hogy csináltak egy felmérést, hogy az olvasótáboruk milyen beállítottságú, meg őket milyennek tartják, még 2010 márciusából.
"Az oldal jobb szélén Gyurcsánytól kezdve a Magyar Nemzeten át a Magyar Hírlapig linkel cikkeket, így nehéz megmondani első ránézésre, de ha már Gyurcsányt linkel, szerintem mszp-s."
húha, ez aztán a megbízható eldöntési módszer. Tuti sokkal jobb, mint az olyan elavult vajákosságok, mint mondjuk olvasgatni a blogot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!