Mi ez a nagy Jobbik utálat itt?
ma 20:24
el vagy tevedve ember.
a jobbikra leadott szavazat, na az az idopocsekolas. olyan partra minek szavazni, amelyik be sem kerul az orszaghazba?
ma 20:31
meglehet..... akkor sem fogtok gyozni. meg '18-ban sem. kizart. annyi hulye nincs a vilagon.
Bocs én nem szívesen szavazok egy olyan pártra vagy annak a képviselőire akikben egy csepp tolerancia sincs másnak a vallása, szexuális v etnikai hovatartozása iránt.
Akinek a pártelnöke lazán kilenchetente azt h amennyiben ö felkerül. Úgy behívja az Iráni nemzeti gárdát Magyarországra.
Meg hazudoztok össze vissza h a "Fiatalok körében a legnépszerűbb"
Egyébként csak úgy slussz poénként megvillantanám hogy a nagy homofób pártotok is tele van drogosokkal meg melegekkel. Ami magánügy csak így nem értem h mire a nagy homofóbia.
20:43 Én a Jobbikra fogok szavazni, de: Pedagógus-életpályamodell, többszázezer új munkahely, csökkent a rezsi, Paks 2, magyar állampolgárság megadása a külhoni magyaroknak.
Amit magánemberként észrevettem: Édesanyámnak 40 ezerrel nőtt a fizetése, testvéreim kb 2-szer többet keresnek, mint 4 évvel ezelőtt.
Digitális, működő, hasznos BKK táblák Budapesten és az ország számos területén, új villamosok több városban, jóval gyakoribbak a tömegközlekedési járatok.
A bevásárlóközpontokban (tesco, metro) jóval több a magyar áru, magyar étel.
A Fideszről lehet rosszat mondani, de azt semmiképp sem, hogy nem tett semmi jót az országért. Ennyi elég lesz, vagy mondjak még?
ma 20:56
meg meg azzal a nehany millioval aki a jobbik helyett jozanul a fideszre fog szavazni. amugy nem letezik, hogy nem esett eddig le, hogy mar reg nem veszlek komolyan.
rajtatok, jobbik-bohocokon az a legnagyobb szurasi felulet, hogy ti kajak komolyan veszitek magatokat.... nem kene, mert annal nagyobb a pofaraeses apr. 6-an
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!