Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar ellenes megnyilvánuláso...

Magyar ellenes megnyilvánulásokat büntetik? Vagy egyáltalán büntetendő?

Figyelt kérdés

ha valaki magyarok ellen szólal fel. pl.: Kertész Ákos. Aki egyértelműen magyarellenes, hazaáruló az von maga után bűnt vagy legális?

(Jah és még egy dolog. Az SZDSZ és társainak mi volt a célja azzal hogy a magyaron kívül mindenkit el kell fogadni. Mert elég magyarellenes dolog hogy csak a hazája igazi lakóit nem kell elfogadni. Belegondolhatunk mi lenne pl Angliában ilyenkor... Szabályozni akarták a vendégmunkások bemenetelét plusz ki akarnak lépni az eu-ból. Nem csak a bevándorlók miatt akik az ország pénzén élősködnek hanem a rossz gazdaságpolitikai miatt is de ezt csak zárójelbe)

2014. márc. 14. 23:43
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

00:03 Nekem ne magyarázza meg senki hogy Kertész hogy gondolta, mert Hitler is csak üdülni vitte a zsidókat.

Felőlem egy lexikont is írhatsz akkor is egy magyarellenes hazaáruló és börtönben lenne a helye helyette kis védőbeszédeket tartasz neki.

2014. márc. 15. 00:05
 12/22 anonim ***** válasza:
77%

Most már teljesen világos számomra, hogy téged a vak magyargyűlölet vezérel, hiszen magyarok közt szítod a tüzet, gyűlölködsz. Bár, hogy vak-e, abban nem vagyok biztos: túlságosan szándékosnak tűnik az, ahogyan kiforgatod a szavakt.

Ezt nem tudod kiamgyarázni.

2014. márc. 15. 00:08
 13/22 A kérdező kommentje:
Tudod csak azokat a szavakat lehet kiforgatni amik elhangzanak. Kertész Ákos "Én erre sza*rok" http://www.youtube.com/watch?v=FOY62-Mf830
2014. márc. 15. 00:10
 14/22 A kérdező kommentje:
Szerinted ha én is megírnám hogy szerintem a franciák egy csigazabáló hátraszúrós nemzet, akiben shhoha nem lehet megbízni akkor az minek minősül? tegyük fel hogy francia vagyok. Hogy reagálnának?
2014. márc. 15. 00:21
 15/22 anonim ***** válasza:

Nézd, ha szerelmes vagy Kertész Ákosba, akkor tegyél fel külön kérdést róla. Én, köszönöm szépen, nem kérek a hülyeségeiből. :)

De szerintem eléggé nyilvánvaló, miről is van szó: magyarellenességet azért látsz mindenhol, mert valójában benned van. Kertész Ákosba kapaszkodsz, mert bár tudatosan tagadod azt a hülyeésget, amit írt és mondott, tudatalatt azt szeretnéd, hogy meggyőzzenek az igazáról (ezért is állítasz be engem úgy, mint aki őt védi). Ráadásul mindezt nagy nyilvánosság előtt, minél több embert megmozgatva.

Köszönöm, de én nem veszek részt ebben a "szellemi népírtásban". :) A magadfajta kevés ahhoz, hogy tönkre tegye a magyar népet.

2014. márc. 15. 00:21
 16/22 A kérdező kommentje:
Szóval elismered egy oldallal később hogy hülyeségeket ír. Szép csak tudjon valaki követni téged. Egyszer piros egyszer kék. Te engem ne antiamgyarozz. Szerinted ha én az lennék akkor nem tapsolnék és újon ganék egy ilyen suttyó láttán? Sajnos ez a te szokásod. Bát igaz csak egy oldallal korábban.
2014. márc. 15. 00:26
 17/22 A kérdező kommentje:
Elnézést a helyesírásért az utolsó üzenetnél , de nincs szerkesztőgomb.
2014. márc. 15. 00:28
 18/22 anonim ***** válasza:

14: Nem reagálnak. A privát véleményed.

Ha ennyire "hazafi" vagy, akkor inkább menj, és tegyél valamit az országért, mutass példát, ne a szavakon lovagolj. A fotelban ülve nagyon egyszerű.

2014. márc. 15. 00:34
 19/22 A kérdező kommentje:
Jó lenne tenni valamit, csak az a baj hogy a hazát eladták. A pozíciók le vannak osztva. Amennyiben pedig valaki tüntet és az nem az eu és a bankárok érdekeit szolgálja mint Ukrajnában akkor gyorsan leverik. Katonának nem megyek mert csak a külföldi népirtáshoz lehetne asszisztálni, más szóval még is mit tehetnék mint kisember? Ezért olyan szép a demokrácia. A vélemény mint egy segglyuk mindenkinek van de senki nem kíváncsi a másikéra.
2014. márc. 15. 00:42
 20/22 anonim ***** válasza:
24%

kertész ákos (szándékosan írom kisbetűvel) genetikusan alattvalónak, a világ minden bűnéért felelősnek, eredendő élősködőnek és irigynek nyilvánított engem, a családomat és több mint tízmillió embert. Ezt a patkány férget nem hogy magyarnak, de emberi lénynek sem lehet nevezni.

A liberálisokban pedig ne is keresd a logikát, csak bűnbakot keresnek azért mert a fél nyugatot tönkretették.

2014. márc. 15. 01:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!