Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van kevés szimpatizánsa...

Miért van kevés szimpatizánsa a Jobbiknak?

Figyelt kérdés
Azt tudjuk, hogy nem fog kormányra kerülni, ezt még a Jobbik sem vitatja, csupán csak reménykedik. De ha nem jut be az azt jelenti, hogy kevés a szavazótábora a többihez képest. De miért nem szavaznak rá az emberek? A pártot vagy a képviselőit, talán a szavazóit tartják nem megfelelőnek?

2014. márc. 12. 08:35
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
71%

"Mert aki csak egy picit is ért a gazdaságpolitikához, az csak röhögni tud a programjukon! Nagyon szépen hangzik, de semmi realitása a megvalósításnak!

A zsidózást és a cigányozást már nem is említem."

Mert az előző kormányok gazdaságpolitikájának mennyi realitása volt? Többen dolgoznak mint a rendszerváltást követő években? Akkor ez mi? Kiemelnéd nekem külön a programjukból, hogy összegyűjtik a zsidókat és cigányokat, és ezt meg ezt csinálnak velük? Forrást kérek! Fog menni?

2014. márc. 12. 10:49
 12/35 Andizsuzsi ***** válasza:
31%

"Tessék nekem mutatni hogy mikor hallottatok olyan dolgokat a Jobbiktól amiből arra következtethetünk hogy ők azok."

Talán amikor felvetették a Parlamentben, hogy össze kellene írni, hogy ki zsidó származású?

"volt olyan elnökségi tag, aki kerek perec kijelentette, hogy nem lehet zsidó a párt tagja"

"elnökségi ülésünk volt a képviselői irodaházban, és az ülés után Vonával és egy olyan elnökségi taggal mentünk le a parkolóba, akihez lelkileg nagyon kötődtem. A parkolóban az utóbbi személy azt mondta viccesen, hogy az lenne a legjobb megoldás, ha most fejbe lőnének, de azonnal újjászületnék 18 évesen, zsidó felmenőktől mentesen."

- idézetek egy Gyöngyösi interjúból

2014. márc. 12. 10:56
 13/35 anonim ***** válasza:
83%

"Talán amikor felvetették a Parlamentben, hogy össze kellene írni, hogy ki zsidó származású? "

Izraelben le kellett mondaniuk a képviselőknek a kettős állampolgárságukról. Akkor ez mit is mond el Izraelről? Az USA-ban nem csak a kettős állampolgárokat tartják nyilván, de még felekezeti listával is rendelkeznek. Ez mit is mond el akkor az USA-ról?

2014. márc. 12. 11:06
 14/35 anonim ***** válasza:
22%
Mert kevés a náci Magyarországon.
2014. márc. 12. 11:33
 15/35 anonim ***** válasza:
71%

Miért lennének nácik a Jobbikosok?

"cigányoznak": Hát nem.Ők azt akarják elérni hogy ugyanúgy lehessen őket is megbüntetni mint a Magyar embert!

"zsidóznak": Mutasd meg nekem hogy mikor hol és hogy mert sehol nem találom.

"Ki akar lépni az EU-ból": Az lesz amit a nép akar.Őszintén szólva én nem bánnám ha kilépnénk, bízok annyira bennük hogy meg tudják oldani ezt a helyzetet mégha nem is 1-2 év alatt mert az lehetetlennek tűnik nekem is!

Sorolhatnám még tovább ezt de mennem kell dolgozni hátha megkapom 1,5 hónap után a 70ezres fizetésem:)

2014. márc. 12. 11:56
 16/35 anonim ***** válasza:
87%

"Talán amikor felvetették a Parlamentben, hogy össze kellene írni, hogy ki zsidó származású? "

Ez egy iskolapéldája a félretájékozott választópolgárnak.

Nem a zsidókat akarták összeírni. Ilyen sületlenséget csak a média kommunikált. Az országgyűlési képviselők összes kettős állampolgárságát akarták és akarják, hogy közérdekű adat legyen.

Miért is van erre szükség? Például, ha Izraellel kötendő gazdasági együttműködésről szavaznak, az izraeli kettős állampolgároknak meg lehetne tiltani a szavazást. Így elérhető, hogy nem Izrael érdekeiért fog szavazni.

Izrael helyére beírhatsz bármi mást is, nem számít.

Egyébként meg a demokrácia végső bástyájában, Izraelben nem is lehet kettős állampolgár a parlamentben.

2014. márc. 12. 11:56
 17/35 Andizsuzsi ***** válasza:
50%

"Ez egy iskolapéldája a félretájékozott választópolgárnak.

Nem a zsidókat akarták összeírni. Ilyen sületlenséget csak a média kommunikált. Az országgyűlési képviselők összes kettős állampolgárságát akarták és akarják, hogy közérdekű adat legyen."

Téged úgy látszik sikerült félretájékoztatnia. Nézz utána egy kicsit. Gyöngyösi konkrétan a zsidó származásúak összeírását követelte a Parlamentben.

https://www.youtube.com/watch?v=Vn_rD-wVyfU

Aztán persze jött a magyarázat a Jobbik részéről, hogy a képviselő idézem: pongyolán fogalmazott, mert szóban az ember nehezebben kommunikál, mint írásban. Ugyan Gyöngyösinek ott a kezében a papír, amiről olvasott.

De ami ennél érdekesebb, hogy senki nem kért a Jobbikból hozzászólási lehetőséget, hogy elmondja, nem ezt akarták mondani... Csak később álltak neki magyarázkódni.

2014. márc. 12. 12:46
 18/35 Andizsuzsi ***** válasza:
15%

"Egyébként meg a demokrácia végső bástyájában, Izraelben nem is lehet kettős állampolgár a parlamentben."

De nem csak a magyar-izraeli kettős állampolgár, hanem semmilyen kettős állampolgár. A Jobbiknak semmi kifogása a német-magyar vagy ausztrál-magyar kettős állampolgárokkal, csak az izraeliekkel.

2014. márc. 12. 12:53
 19/35 anonim ***** válasza:
24%
Főként a szavazói miatt. A legtöbbet náci kocsmatölteléknek tekintik, mert úgy is viselkednek.
2014. márc. 12. 13:36
 20/35 anonim ***** válasza:
74%
ha jól tudom nemzetbiztonsági kockázatokra hivatkoztak, amit meg is értek mert Izrael egy barbár hadviselő állam.
2014. márc. 12. 14:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!