Egyetértesz Vona Gábor kijelentésével miszerint az MSZP-ről egyre jobban kiderül, hogy egy bűnszervezet?
Figyelt kérdés
2014. márc. 11. 01:34
31/33 anonim válasza:
Nem is tudom. Szilvasy ártalan, Hunvald és Hagyó szintén. Le merem fogadni hogy Simonról is kiderül, kamu volt az egész, nem is volt pénze. Welsz meg Panamaban bukkant fel
32/33 anonim válasza:
Ha ezer évig élnék se tudnám magyarázni magamnak,hogy sűlyjedhet ember olyan mélyre - és itt sok olyan van,- hogy addig csűri csavarja a nazugságot,mig igazság lesz bekőle. Legalább is szerinte.
Idefigyelj te égig érő b.rom,annak hogy én a FIDESZ-re szavaztam tlán csak egy oka volt: az,hogy az mszp-ből elegem lett, És merem állítani sokkan ezzel az indokkal tették ugyanezt.
Mostani vonatkozásban meg semmi értelme,hogy másként tegyek. Rághatjátok a kefét,csa óvatosan,mert még'18-ban is szükség lesz rá.
33/33 anonim válasza:
Medgyessy Peter a volt miniszterelnok is mondott valami hasonlot ugy nehany eve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!