Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egyetértesz Vona Gábor kijelen...

Egyetértesz Vona Gábor kijelentésével miszerint az MSZP-ről egyre jobban kiderül, hogy egy bűnszervezet?

Figyelt kérdés
2014. márc. 11. 01:34
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
Nem is tudom. Szilvasy ártalan, Hunvald és Hagyó szintén. Le merem fogadni hogy Simonról is kiderül, kamu volt az egész, nem is volt pénze. Welsz meg Panamaban bukkant fel
2014. márc. 28. 18:13
 32/33 anonim ***** válasza:

Ha ezer évig élnék se tudnám magyarázni magamnak,hogy sűlyjedhet ember olyan mélyre - és itt sok olyan van,- hogy addig csűri csavarja a nazugságot,mig igazság lesz bekőle. Legalább is szerinte.

Idefigyelj te égig érő b.rom,annak hogy én a FIDESZ-re szavaztam tlán csak egy oka volt: az,hogy az mszp-ből elegem lett, És merem állítani sokkan ezzel az indokkal tették ugyanezt.

Mostani vonatkozásban meg semmi értelme,hogy másként tegyek. Rághatjátok a kefét,csa óvatosan,mert még'18-ban is szükség lesz rá.

2014. márc. 28. 19:55
 33/33 anonim ***** válasza:
Medgyessy Peter a volt miniszterelnok is mondott valami hasonlot ugy nehany eve
2014. márc. 30. 18:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!