Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi áll annak a hátterébe,...

Mi áll annak a hátterébe, hogy sok magát liberálisnak tartó személy azt vallja, hogy bármelyik pártra lehet szavazni, kivéve a Jobbikra ne szavazzunk?

Figyelt kérdés
Egy kissé elgondolkodtató ez, miért félnek ennyire a Jobbiktól, mi a háttere ennek?

2014. márc. 10. 16:20
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
53%

"Ahogy némelyik mondja "egy modern demokráciában nem számít a származás, bárki lehet bármi"Már miért ne számítana?Nem kellene az állampolgárságot bárkinek megadni."

Na me mesélj már, mit is számít? :| Csak a hozzád hasonlók gondolják azt, hogy ez számít. Egyénenként fontos ez, nem pedig társadalmilag. Én tudom, hogy magyar vagyok, hiába van angol állampolgárságom. Magyar az anyanyelvem beszélek, tehát magyar vagyok. Szerintem ezt mindenki tudja, mindenki eltudja dönteni, Ő minek vallja magát. Csak a te fajtád csinál ebből a nemzetiségből ekkora cirkuszt, mintha nem tök mindegy lenne. Mintha bármin is változtatna az, ha én azt mondanám angol vagyok, vagy magyar vagyok, vagy cigány. EMBER vagyok, semmi más. Minden más megcímkézése az embernek, megosztása az embernek. Ami pedig, mint tudjuk csak a rosszat szüli.

"Oszd meg, és uralkodj"

Ismerős? :F

Amíg ti ezen lovagoltok rengeteg düht, agressziót szültök ebbe a világba.

2014. márc. 10. 17:15
 12/22 rémuralom ***** válasza:

Azért, mert a liberalizmus szót kisajátította magának az az inkoherens ideológia, amelyben mindent szabad, kivéve, amit nem, a kereskedelem szabad, kivéve, amikor, akivel, ahol nem, arra szavazhatsz, akire akarsz, kivéve, akire nem, és azt mondhatsz, amit akarsz, kivéve, amit nem. Ebben az ideológiában ölt testet az Angszoc jelmondatának középső része, miszerint a szabadság szolgaság.

Aki igazán liberális, az azt mondja, hogy szavazz nyugodtan a Jobbikra, ha neked úgy tartja kedved, sőt ha te úgy gondolod, hogy a te pártodnak jobban kéne ostoroznia a zsidókat, mint a Jobbik teszi, akkor nyugodtan alapítsd meg az Magyar Utáljuk a Zsidókat és Nem Volt Holokauszt Pártot, exempli gratia, és indulj vele a választáson. Csak aki ennyire liberális, az nem liberálisnak nevezi magát, mert ezt a szót már lejáratták a korábban említettek.

2014. márc. 10. 17:22
 13/22 rémuralom ***** válasza:

"Ráírhatod a Suzukidra, hogy AUDI, ragaszthatsz is rá karikákat, de attól az Suzuki marad és sosem lesz Audi."

Ez így van, csakhogy az autók nem szaporodnak, az emberek meg igen. Márpedig akinek a sokadik ükapja bevándorolt Magyarországra, és azóta minden felmenője itt született és élt, magyarul beszél, legalább részben magyarok között szocializálódik és még csak soha nem is járt abban az országban, ahonnan a felmenői származnak, az bizony magyar, akármilyen színű is a bőre. Így látatlanban is nagy esélyt látok arra, hogy neked sem a hét törzsből származik az összes rokonod, hanem vannak köztük szlávok, németek, elvétve akár, horribile dictu, még zsidók is. Ha így van, akkor a te definíciószerűséged szerint te sem vagy magyar.

2014. márc. 10. 18:34
 14/22 anonim ***** válasza:
Sokan szeretnének demokráciát. A jobbik kijelentette, hogy ők nem demokraták. Szerinted akkor miért kéne a jobbikra szavazni? A gyűlöletkeltés miatt?
2014. márc. 11. 15:49
 15/22 anonim ***** válasza:
A Fidesz mennyivel demokratikusabb mint a jobbik,sőt most Magyarországon demokráciába öltöztetett diktatúra van,dohánymutyi,földmutyi,ha valamit nem lehet törvényesen megváltoztatni akkor törvényt változtatnak,hol itt a demokrácia?
2014. márc. 14. 17:42
 16/22 anonim ***** válasza:
Természetesen a fidesz sem a demokrácia feltétlen híve.
2014. márc. 14. 21:28
 17/22 anonim ***** válasza:

Jó hogy már nem azt mondjátok hogy a Jobbik a patás ördög...

Azon kívül hogy hazudoztok össze vissza, valami bizonyítékkal alátámasztanátok vagy csak a fröcsögés megy?

Valaki nagyon félnek, biztos rejtegetni valójuk van, vagy bűnösök.

2014. márc. 14. 23:21
 18/22 anonim ***** válasza:

Egyedül a rasszizmus és gyűlöletkeltés miatt. Én értem és tudom, hogy bizonyos etnikai csoportokon belül magas a bűnelkövetői arány. De hogy ez alapján bekategorizálni egy népcsoportot...

Lehet mást mondanék, ha normálisan részletesen elmondaná a Jobbik, hogy ők hogyan is akarják megoldani a sok minden problémát. De nem tudni mi lenne ha hatalomra kerülne és ez a Fidesznél is így volt... Aztán láthatjuk mit kaptunk.

2014. márc. 16. 11:36
 19/22 anonim ***** válasza:

Há dik more a Dzsobbik áz rászistá fásisztá náczi.

Jou hogy nim kerűhet hátálomra mer akkor nim lenne jou kics vásútás kábel meg vörösríz. Oszt mit ennének a tezsvírek?

2014. márc. 16. 16:22
 20/22 anonim ***** válasza:
Emberek áruljátok már el, hogy a Jobbik mikor mondott olyat, hogy ő egypártrendszert hozna létre? A Jobbik a demokráciak eretein belül mozog és ezen belűl kívánja véghez vinni programját. Vona Gábor könyvéből kiderül, hogy királyság párti, de 1: ez privát vélemény, nem váalsztási program, 2: ez amúgy is lehetetlen lenne, még ha meg is próbálná, 3, a királypártiság nem feltétlenül az "Árpádházi királyokhoz" hasonló kormányzást jelent, hanem például egy szakrális királyságot, vagy mint pl Angliában alkotmányos királyság. Nem tudom ki mit értett félre, de a Jobbik a demokrácia keretein belűl kiván működni. Hogy a kérdésre is válaszoljak, a liberális gondolkodás az itt mutatja ki a foga fehérjét. "Mindenki legyen egyenlő, mindenkinek lehessen politikai jogai, ja de kivéve a Jobbik." "Minden eszme jó, mert megmutatja a sokféle gondolkodást, ezért támogatjuk, kivéve ugye a Jobbikot." Magyarul hát demokrácia van, de azért mégse. "Sajtószabadságot, sajtószabadságot!, kivéve a szélsőséges eszméknek." WHAT?! Mindenki szabad és egyenlő jogokkal rendelkezik, ja csak azok nem akik máshogy gondolkoznak... A liberálisok nagyon kétszínűek, valamiben túlzottan egyenlőséget követlenek a természetes hierarchia rovására, de ami ellen vannak azt a legkeményebben elfolytják.. Színpad demokrácia...
2014. ápr. 10. 13:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!