Fiatalokm miért nem mentek szavazni?
Figyelt kérdés
A Voks 14 alkalmazásban a Fidesz 18.8%-on, az MSZP pedig 3.3% áll. Ez jelentős eltérés a közvéleménykutatók által jelzett adatokhoz képest, ami számomra azt jelenti, hogy a rengeteg nyugdíjas fogja eldönteni az ország sorsát. Olvastam egy kutatást (sajnos linket nem találom már), hogy amíg a nyugdíjasok 80%-a kb elmegy szavazni, addig a 30 alattiaknál ez az arány 30% alatti. Miért hagyjuk kedves fiatalok, hogy egy másik generáció döntsön a jövőnkről? Pártállástól függetlenül, menjen el mindenki szavazni, és győzzétek meg a barátaitokat is, mert mi fogunk itt élni még 50 év múlva is! Köszi2014. márc. 10. 10:13
11/23 A kérdező kommentje:
10-es hálistennek erre nem lehet programot építeni a 4K prezentálta, jelöltet is alig tudtak állítani, pedig még a független törpehörcösögök érdekvédelmi szervezetének is lesz országos listája kb...
Mondjuk én pont pártolom, hogy legalizálják a füvet, de nem tartom egy kardinális kérdésnek jelen pillanatban, az meg hogy ez legyen a fő programpont kifejezetten nevetséges...
2014. márc. 10. 12:19
12/23 anonim válasza:
Mert 0 élettapasztalatuk van és könnyű elcsavarni a buksijukat.
13/23 anonim válasza:
Én megyek, és a Jobbikra fogok.
14/23 anonim válasza:
Mert tudjuk, hogy semmi értelme.
15/23 anonim válasza:
"Mert 0 élettapasztalatuk van és könnyű elcsavarni a buksijukat."
Mondja ezt egy retardált, aki valószínűleg vagy Orbánnak, vagy Gyurcsánynak béget.
16/23 anonim válasza:
első szavazásom lesz, Jobbikra. :)
17/23 anonim válasza:
Mert a jelenlegi nem érdekel, a Jobbik uszító hülyesége meg végképp nem érdekel.
18/23 anonim válasza:
Mert akkor jön ki a trónok harca !
20/23 anonim válasza:
Én is LMP-re, az legalább semleges, a többi 3 meg mind szär. 25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!