25 év alatt nem kéne szavazni! Amennyi ostoba ukrános kérdést feltettek kiderült mennyi okoskodó tudatlan, politizál! Ez nem baj, valahol el kell kezdeni, de legalább még ne szavazzanak, mert az számít! Vélemény?
Ez nem életkor függvénye. Sok 25 év fölötti is retardált, sok 18-25 éves is értelmes ember. Ha pedig arról beszélünk, hogy mekkora arányban... nos, akkor 60 év fölött se kéne. Sőt, a munkanélkülieket és több etnikumot is kizárhatunk, mert egy részük ostoba. És a betegeket meg a szegényeket. Amíg csak a magas, szőke kék szemű, 500.000 fölött kereső árják szavazhatnak, mert ők aztán olyan k.va tökéletesek, hogy csak na.
Na, ez egy kicsit ellenségesre sikeredett. A lényeg hogy nem kéne elvenni a fiataloktól a választójogot. Vannak náluk sokkal alkalmatlanabbak is, akik mégis szavazhatnak.
Szerintem élettapasztalat függvénye!
Így még a "nyuggerek" is mehetnének, de akik csak könyvből gondolnak valamit, és még nem kezdte el őket érdekelni ez a téma már legalább X éve, (na ez az egyén függő) az nem kompetens!
Csak nem te is jobbikos vagy?!
csakhogy én jobb híján...
Amikor a Fidesz 2/3-ot kapott, valójában az MSZP-t szavazták le csúnyán!
De mi lesz így a Jobbikkal, ha csak így tud bázist szerezni?
Ugyanez.
A 24 éves joghallgató Pistika arra szavaz amit az apja mond neki!
És a másik mitől lett alkoholista? csak nem mert kirúgták?
Szerinted ki tud jobban ítélni, mi a jó és mi a rossz világ?!
Nem győztél meg!
Nem vagyok jobbikos, liberális vagyok.
És ha már itt tartunk, te fideszes vagy? Vagy MSZP-s?
És ez mégis hogy jön a kérdéshez? Inkább érvelj az idióta ötleted mellett, az én pártállásomra való tippelgetés helyett. Jaaaa, hogy az már nem megy? Akkor meg írd le, hogy "igazad van, bocsánat, csak felhúzott ez a sok hülye". Nem száradna le a kezed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!