Vona tényleg ezoterikus?
Itt a kommentekben is említik, meg a cikkben is, hogy magát "exoterikus"-nak tartja, tehát hisz az etotériában, ha igaz, amit a cikk ír. Én viszont egy ezós majom kezébe nem adom az ország irányítását, mert úgy járunk, mint az USA járt volna Sarah Palinnal...
Ezotériát szeretnél... Fegyencházi Atilla szabadkőműves mester... http://www.youtube.com/watch?v=0KSOMA3QBU0
ezt meg ki ne hagyd. Utána nézd meg az egydollárost. novus ordo seclorum
Remélem ez elég ezoterikus... De van még
Ezt találtam:
Eszerint van egy kis ezoterikus kötődése. De szerintem nem ezen múlik, hogy valaki hogy vezet egy országot. Nyilván nem a vonzás törvényére fog támaszkodni, hogy rendbe jöjjön az ország..
Másrészről akiket a cikk végén ajánl, mint hiteles ezotéria képviselőit közel sem ezós majmok.
"egy ezós majom kezébe nem adom az ország irányítását"
"kivételesen ne legyen gyűlölködés ha kérhetem...."
Időpont ma 17:49
Miért is mond a kettő ellent egymásnak? Előítéletesség-gyűlölködés között egy világegyetem méretű szakadék van.
Időpont ma 17:39
Akkor ennyi. Nálam kiesett a Jobbik. Más se nagyon tetszik ebben az új irányvonalukban, de ezt csak most tudtam meg. Igen, előítéletes vagyok. Vállalom. Ezoterikus emberre nem szavazok. Legfeljebb körberöhögöm.
" nem jelenti feltétlenül azt, hogy 5000 Ft-ért kiűzi Lomini a szellemet a fürdőszobából"
Ezotéria az amit ma még nem tud a tudomány mérni.
Azért írtam ezt válasznak mert hemzseg a helyesírási hibáktól a kérdés és a szavak értelmezésével is probléma van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!