Persze, nagy hiszti lenne. De szerintem nincs semmi értelme ennek a hadakozásnak. Moldova egyébként Európa legszegényebb, legelmaradottabb állama. Nem biztos, hogy onnan kell példát venni.
2009. dec. 13. 22:49
4/16 anonim válasza:
Nem bipsi, hanem bibsi. Gyökér.
2009. dec. 13. 22:49
5/16 anonim válasza:
Románia? az az ország ahol a rohamot kapott apácát keresztre feszítették, mert szerintük megszállta az ördög?
igen?
köszi, nincs több kérdésem, ez mindent megmagyaráz. (most nézem ortodox-ok voltak amúgy)
2009. dec. 13. 22:56
6/16 anonim válasza:
Moldova a kurucinfó eszményországa. Kisinyovba valók szerintem is, vagy Teheránba bohóckodni. Csak egyet kérek, az ország civilizált részét hagyják ki ebből.
az összes zsidó fejvesztve rohangálna az Andrássy út és a Kossuth tér között...
szóval kérdező gondolhatod mi lenne...
és nem tudom mér kell szidni a kuruc.info-t de ti olvassatok zsidó lapokat/oldalakat pl zsindex
2009. dec. 14. 00:42
9/16 anonim válasza:
Bajnai:
"Hanuka ünnepén ismét fellobbannak a megmaradás csodájának fényei. Országszerte hanukiják hirdetik a reményt, amit évezredek hagyománya, a hit, az önazonosság tudata táplál. A magyarországi zsidóság egy olyan eseményt idéz meg, amely üzenetet hordoz minden magyar polgár számára - írja ünnei közleményében Bajnai Gordon."
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!