Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A következő választáson kire...

A következő választáson kire szavazol?

Figyelt kérdés

Csak érdekel, hogy hogyan vélekednek az emberek. Rövid okot írhajatok, légyszives. Viszont egymásba ne kössetek, mert arra nem kiváncsi senki!

14/L

2009. dec. 13. 19:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
67%
JOBBIK
2009. dec. 14. 14:01
 12/16 anonim ***** válasza:
4%

Nem tudom, miért kell lepontozni a másikat, ha másként szavaz, mint te...

(Kinek nem inge...)

Ha valaki nem Jobbikos, az egyből "haszontalan" válaszadónak minősül... Azért ez sokat elárul a Jobbik-szimpatizánsok demokráciához való viszonyulásáról.

(Lehet megint lepontozni, de az ilyenek miatt válik teljesen antipatikussá a pártotok. Pedig én régebben nem utáltama Jobbilot, csak amióta egyre többször találkozom a tipikus, "kultúrált" jobbikossal... Fel kéne már fogni, hogy nem mindenki "hazaáruló", aki nem tetováltatja magára a Nagy-Magyarországot.)

2009. dec. 14. 23:58
 13/16 anonim ***** válasza:
67%
Te "okos" előző, a jobbikosokat is lepontozták, valószínűleg a szemaszdszlmp mamuszkommandó, mégsem ugrálok. Miért általánosíttasz amúgy, ha te pont ellene harcolsz? Szemen köpöd magad?
2009. dec. 15. 06:32
 14/16 anonim ***** válasza:
52%
JOBBIK, mivel a többi párt már éppen eléggé lejáratta magát... szerintem megérdemelnek egy esélyt, túl sok kárt már nem okozhatnak
2009. dec. 15. 22:57
 15/16 anonim ***** válasza:
JOBBIK mert az országnak a mostani helyzetében radikális változásokra van szüksége. A Jobbik előállítaná az Mszp-s bűnösöket és felelősségre vonná őket.
2009. dec. 22. 13:33
 16/16 anonim ***** válasza:

Jobbik.

Én voltam lakossági forumokon.

Aki azt hiszi hogy a gazdasági programuk megvalósithatatlan az téved.Nagyon sok jó ötletük van.

A cigánykérdést meg nem tudják megoldani senki sem tudja esetleg késleltetik a bummot. Talán addigra már több magyar gyerek születik.

2010. febr. 2. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!