Más is már szó szerint sajnálja a baloldali szavazókat?
Itt ez a "Kiderült h Zuschlag hazudott" kérdés és annyira látni szegény kérdezőn, h szeretné végre egyszer ő is azt átélni, amit mi jobbosok szinte naponta, h az ellenzék, a bukott baloldal rendszeresen hülyét csinál magából!
Semmi alapja nincs annak, amit leírt, de akkor is kiírta, h ha más nem legalább egy kicsit, de csak egy kicsit!
Ez olyan megható, rendesen megkönnyezem őket.
Ha minden jól megy már csak egy hónapot kell kibírniuk és utána végleg mennek a levesbe, nem kell többet érezniük ezt a nyomást!
Megkérek minden jobboldali szavazót, h a mai napon már több savazást ne, adjunk mindenben igazat nekik, mutassuk meg milyen az igazi Összefogás;)
Szia 55%, ma látom nagyon rászabadítottad a Politikára a kiskunlacházi vegyipari szakközép 9.d osztályában felszedett színvonaladat. Mestertroll vagy a legjavából!
Szerintem kérd meg Macit, hogy verjétek ki kölcsönösen, nagyon rá vagytok gerjedve egymásra. Tudod, csak úgy buz1propagandamentesen.
Csak mert megígértem:
Igen, tudom, h szánalmas a kérdésem, igazad van!;)
És igen, jól látod, rászabadítottam, de már megyek is és kiverjük közösen!;)
Legyen neked igazad!
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!