Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi tudná eltántorítani a...

Mi tudná eltántorítani a baloldali szavazókat kedvenceiktól (Gyurcsány, Bajnai, Mesterházy)?

Figyelt kérdés
2014. febr. 11. 18:29
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
Őszintén szólva úgy érzem, hogy már semmi.
2014. febr. 11. 18:34
 2/27 anonim ***** válasza:
100%
Ferenctől semmi, neki az a pár százalékos tábora a sírba is követné. Tudja ezt ő is éppen ezért röhögve trollkodik. Nagy pozicióban nem lesz, anyagilag top100, ő ezt már csak szórakozásból csinálja.
2014. febr. 11. 18:36
 3/27 anonim ***** válasza:
35%
És a seggnyaloncokat az Orbántól? Szintén semmi. A demokrácia teljes csorbája a birkamenet, és a jobb és baloldali politikusok feltétel nélküli elfogadása. Gyakorlatilag akármit csinálnak, megmarad a szavazóbázisuk. Ha nyilvánosan beismernék, hogy szisztematikusan lerabolnak mindent, és bilincsben elvinnék őket, akkor is lenne 1 millió nyugger, aki azt gondolja ez csak valami zsidó manipuláció része.
2014. febr. 11. 18:37
 4/27 A kérdező kommentje:
A kérdésem leírásából kifelejtettem, hogy nem a jobboldalt akartam védeni, a jobboldali szavazók egy részéről is megvan a lesújtó véleményem, csak azért írtam így a kérdésem, mert úgy látom, hogy baloldalon rosszabb a helyzet.
2014. febr. 11. 18:41
 5/27 anonim ***** válasza:
30%
Mi van kérdező, be vagy tojva attól, hogy bukik kedvenc Viktorod?
2014. febr. 11. 18:42
 6/27 anonim ***** válasza:
77%

"csak azért írtam így a kérdésem, mert úgy látom, hogy baloldalon rosszabb a helyzet."

Nem a baloldalon szerveznek több százezres szimpátiatüntetéseket saját maguk (illetve kedvenceik) mellett. Nem a baloldal sajátította ki a kokárdát, és nem a baloldalon mondták, hogy "a haza nem lehet ellenzékben".

2014. febr. 11. 18:44
 7/27 anonim ***** válasza:

Valós alternatíva.

A baloldali és liberális szavazók nem azért fognak ezekre szavazni, mert annyira szeretik őket, hanem azért mert orbán ellen akarnak szavazni és a megváltoztatott választási rendszer nem ad más esélyt.

2014. febr. 11. 18:44
 8/27 anonim ***** válasza:

Mostanra már mindkét oldalon szörnyű a helyzet. Elég csak az én nagyszüleimet is megnézni. Egyre rosszabbul élnek, mégis csak isszák Viktor szavát.

Szimpla intelligencia kérdése, hogy ki mennyire látja át a helyzetet.

2014. febr. 11. 18:46
 9/27 anonim ***** válasza:
Engem semmi nem tántoríthat el.
2014. febr. 11. 18:51
 10/27 anonim ***** válasza:
47%
Egyáltalán nem kedvencek, csak ők állnak a "baloldal" élén, ha mások állnának ott, akkor azokra szavaznának. Pontosabban nem is ezekre, mint személyekre lesz a szavazás, hanem azon gyakorlat ellen, amit ov képvisel: az arrogáns agresszivitás, antiszociális hozzáállás. műveletlenség és kulturálatlanság, önző, hatalomfitogtató érzéketlenség, a szakmai hozzáértés teljes hiánya, a kontraszelekció stb. ellen.
2014. febr. 11. 18:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!