Miért akar mindenki lebeszélni első szavazóként a Jobbikról? Miért tartják annyira rossznak?
Tudod 55% a buz1propaganda szó teljes természetességel való használata, meg az az önajnározó fellengzősség és lenézés ami árad a soraidból az, amiért nem vesznek komolyan titeket sehol sem. Van egy dolog, amit a bizonyítás terhének hívunk érveléstechnikában. Arról szól, hogy bizonyítani annak kell, aki állít valamit, nem a vele egyet nem értőknek azt, hogy nincs igaza. Szóval kérlek linkeld a hatástanulmányokat, szociológia és társadalompszichológiai kutatásokat, amik egybehangzóan szólnak a buz1propaganda, a bűnözést a vérükben hordó romák meg a többi ellen és beszélünk. Ja de nem tudod, mert minden kutató vagy zsidó, vagy lefizették a zsidók és nem kell hinni a tudománynak.
Számon kéred a feltételezést, hogy ezermilliárdokba kerülne a csendőrség felállítása, az ellenérved az, hogy szerinted hasraütésszerűen írta a válaszoló. Ez nyilván így van, de te mégis a totális ellenkezőjét sugallod. Mert ugye a több, mint 3000 települést majd 50 ember fogja ellátni, évente 75 millió forintos keretből. Nem lehet ez ellen számokat hozni, mert szerencsére csak a ti fejetekben él ez még, és ott is fog elpusztulni. Ismét felhívnám a figyelmed a bizonyítás terhére.
Hivatkoztok a "legtanultabb szavazókra", meg hogy a fiatalok között a legnépszerűbbek vagytok, amikor az egész egy eltés levelezőlistákon körbeküldött kérdőíven alapul, egy diplomamunkához gyűjtötte valami szociológushallgató. Az hiteles, de amikor szakemberek kérdeznek meg ezreket az zsidóelnyomás és hazugság.
Az árszínvonal meg egy-egy dolog ára nagyon nem ugyanaz, ezt majd megtanulod ha elvégzed a középiskolát és esetleg közgazdasági egyetemre mész. Ha szerinted a Nyugat és Mo. között csak 1,5x árszínvonal-különbség van az csak azt bizonyítja, hogy még életedben nem voltál 2 hétnél többet egyhuzamban más országban. Én nem a hasamra csaptam az 50 meg 100 milliós, teljesen hétköznapi (és vagy 50 éve épült) 2-3 főre tervezett lakásokkal, amit a Nyugat mégnyugatabbik felében vagy 10 országban találsz, Finnországtól Írországig, és a többi kevésbé jómódúbbnak titulált országban se kapnál egy pajtánál többet egy standard magyar lakás árából.
Linkelitek jobbra-balra azt, hogy a német Lidl így meg az angol Iceland úgy és mennyire olcsó a kockakenyér meg az 1 fontos fagyasztott curry. Persze, ha mindenből a legolcsóbb szemetet veszed az olcsóbb. Viszont ha csak közepes minőségre is vágysz akkor már tripla akkora a végösszeg. Valahogy ezt mindig elfelejtitek hozzátenni és élvezitek, hogy az a 95%, aki nem élt kint ezt nem tudja.
Azt nem tudom miért, kétségeim vannak nekem is, viszont engem az összefosás követői tökéletesen meggyőznek arról, hogy azokra abszolút nem ajánlatos szavazni.
És a jelenlegi garnitúra sem győzött meg a 4 év alatt.
nos kérem, röviden erről van szó:
"én köszönöm szépen, nem kérek belőle, maradok inkább civilizálatlan. "
és az a gáz, h egész sokan gondolják ezt. valahogy nálunk divat kulturálatlan bunkónak lenni, és ez a jelenség arányokban is megmutatkozik X és Y politikai irányzatokban is. fene tudja, homókérdés ide vagy oda, én azért mégis választanám a civilizáltabb országok nyomdokát ... :(
(és persze a ferdítésedet lehagytam, ez már természetes)
"Tudod 55% a buz1propaganda szó teljes természetességel való használata, meg az az önajnározó fellengzősség és lenézés ami árad a soraidból az, amiért nem vesznek komolyan titeket sehol sem."
Te minek neveznéd a buzulás népszerűsítését? A lenézést pedig te képzeled bele, semmivel se vagyok lenézőbb nálad, sőt.
"Számon kéred a feltételezést, hogy ezermilliárdokba kerülne a csendőrség felállítása, az ellenérved az, hogy szerinted hasraütésszerűen írta a válaszoló. Ez nyilván így van, de te mégis a totális ellenkezőjét sugallod. Mert ugye a több, mint 3000 települést majd 50 ember fogja ellátni, évente 75 millió forintos keretből."
Nyilván nem 75 millió, de nem is több ezer milliárd, hanem valahol a kettő között. Én sem tudom pontosan, de te sem, sőt, senki sem. A különbség, h én nem is említettem olyat, h mennyibe kerülne.
"Nem lehet ez ellen számokat hozni, mert szerencsére csak a ti fejetekben él ez még, és ott is fog elpusztulni."
Majd akkor mondd ezt, ha neked kell nap mint nap cigányterrorban élned, a te kertedből viszik el az összes termést, vagy a te nagymamádat erőszakolják meg és verik agyon a saját házában!
"Ismét felhívnám a figyelmed a bizonyítás terhére."
Nem én állítottam az ezermilliárdokat, tehát nem nekem kell bizonyítanom.
"Hivatkoztok a "legtanultabb szavazókra", meg hogy a fiatalok között a legnépszerűbbek vagytok, amikor az egész egy eltés levelezőlistákon körbeküldött kérdőíven alapul, egy diplomamunkához gyűjtötte valami szociológushallgató. Az hiteles, de amikor szakemberek kérdeznek meg ezreket az zsidóelnyomás és hazugság."
Azt írják egy cikkben: „A Jobbik szimpatizánsai inkább fiatalok, diplomások vagy legalább érettségizettek és főként vidékiek." És a link hozzá: [link] Látod, nem kuruc.info vagy alfahír, hanem a jobbikos elfogultsággal igazán nem vádolható index :)
"Én nem a hasamra csaptam az 50 meg 100 milliós, teljesen hétköznapi (és vagy 50 éve épült) 2-3 főre tervezett lakásokkal, amit a Nyugat mégnyugatabbik felében vagy 10 országban találsz, Finnországtól Írországig, és a többi kevésbé jómódúbbnak titulált országban se kapnál egy pajtánál többet egy standard magyar lakás árából."
20 milliónál olcsóbban Pesten se nagyon találsz normális lakást. Ráadásul egy magyar ember egy élet munkájával sem tudja rá összekuporgatni a pénzt, míg egy finn vagy ír pár év alatt összespórolja.
"Persze, ha mindenből a legolcsóbb szemetet veszed az olcsóbb. Viszont ha csak közepes minőségre is vágysz akkor már tripla akkora a végösszeg."
Ahogy itthon.
NA KEDVES KÉRDEZŐ?
Remélem elvették a kedvedet a Jobbiktól, itt is csak az áskálódó, másokkal szembeni lenézése nyilvánul meg. Értelmet nem sokat találsz a szemeikben az biztos:-)
de mi ez a "buz1propaganda"??
na ez úgy pont jellemzi is az értelmi színvonalukat egyébként. Te komolyan gondolod (na meg ezek is komolyan gondolják), hogy ha p"propagálják" a melegséget, akkor lesz olyan heteró fiú, aki azt fogja mondani, hogy "na huu ez király, holnapról homó leszek"? szted így megy ez? vagy mégse? akkor meg minek ilyen baromságokat kitalálni egyáltalán? mi értelme magának a kifejezésnek is?
Egyébként Vonát nemrég arról a fantasztikus elgondolásáról hallottam előadást tartani -mint fő program-, hogy nem érti, miért félnek sokan annyira a kasztrálástól, és igenis ő be akarja vezetni. na kb ezekben a "mélységekben" kell gondolkodni, ha ehhez a csürhéhez akarsz tartozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!