Miért ilyen aljas a Magyar baloldal?
Nem vagyok baloldali. De semmi aljasságot nem látok abban, hogy elítélik Putyin agresszióját! Sőt! ez a normális!
A Kárpátaljai magyarokért mit kellene tenniük? Vagy mit tesz értük a Fidesz?
Az ukrajnai esemény NEM Kártápaljáról szól, hanem a krími kikötőkről. Ami Putyinnak nagyon fontos.
Miért ilyen aljas a Fidesz?
A Fidesz még az orosz-ukrán helyzetet is felhasználja saját politikai céljai érdekében sőt a kárpátaljai magyarokat is. Úgy tesznek, mintha nekik annyira fontos lenne a kárpátaljai magyarok közben meg le sem szar.ják őket.
Nem tudom, ki mondta azt a kijevi tüntetőkre, hogy terroristák (a magyarok az ellenzéket támogatják logikus okokból, akkor ők a terroristákat támogatják?), csakhogy mélyebbre nyalhasson Putyinnak. A szavazati jogot sem azért kapták, mert igazságos, meg törődnek velük, hanem mert úgyis jobbra fognak szavazni.
csatlakozom az 1-eshez, szerintem inkább az a felháborító, hogy a jobboldali szavazók (és most a jobbikos szavazók is) nem tiltakoznak az újabb orosz agresszió ellen, csakhogy ne kelljen belátni, hogy egy ilyen hegemónnal kötöttek paktumot Pakssal kapcsolatban
egy olyan nemzetnek aminek az emlékeiben az 56-as forradalom, a megyven éves orosz megszállás, de még a 1848-49-es szabadságharc leverése is még tisztán él, az tudja, hogy mit jelent, amikor orosz tankok vonulnak be a hazába
szerintem az szégyellje magát, aki ezt elfogadhatónak tartja
Kevesebb narancslevet kellene inni, és végre kihúzni a nyelvünket Putyin hátsó feléből.
Ébresztő!
Tudjuk, hogy Igazmondó Orbán Viktor éppen hősies szabadságharcot vív a gonosz EU ellen, de ezt nem úgy kellene tenni, hogy egy nyíltan diktatorikus, agresszív, a nemzetközi megállapodásokat, az ENSZ határozatokat semmibe vevő hatalomhoz dörgölőzünk.
""orbán barátod""
Orbán nem barátom.
Elképesztő, hogy még az ukrán helyzetet is kampánycélra használja a baloldal, ilyen az egész EU-ban sincsen!
Lépten nyomon azt hallani,hogy lépjen fel a kormány határozottabban , hogyan? Küldjenek hadüzenetett az oroszoknak? Ők sem tennének többet semmivel mit a kormány teszi. A kormány már többször is kifejtette az álláspontját de a "lökött" baloldal ennek ellenére ugyanazt fúja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!