Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jól értem? Elverték a mnyp-vag...

Jól értem? Elverték a mnyp-vagyont arra, hogy az IMF helyett szimplán másnak tartozzunk?

Figyelt kérdés

[link]

Elfogyott a 3000 milliárdos einstandolt mnyp-vagyon, aminek több, mint a felét büszként mellet verve az IMF-hitel kiváltására használták és most GDP-arányosan tökugyanott vagyunk államadósságban, mint 2010-ben, összegszerűen pedig történelmi rekordon?

Ja, gondolom az kényelmes amikor Kína meg Ororszország nem köti racionális feltételekhez a hitelt a visszafizetésen túl.

Valamelyik fidióta el tudja magyarázni nekem ennek a remek biznisznek a hasznát?

2014. márc. 4. 19:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Bajnai Gordon....Nem eszem narancsot.
2014. márc. 5. 00:51
 12/18 anonim ***** válasza:
Nem nekem kell gyógyszer szerintem.
2014. márc. 5. 00:54
 13/18 anonim ***** válasza:

""Esetleg forrásokat tudnál erre adni, ahol külföldi kormányok bankbetéteket, nyugdíjszámlákat foglalnak le az államadósság fizetésének nevében?""

Spanyolország, Ciprus, Görögország,

Albánia. Észtország.

2014. márc. 5. 08:57
 14/18 anonim ***** válasza:
Ti különbnek vagytok, az biztos, többet tudtok a politikáról, mint én. Magyarország identitása megszűnt létezni, az orosz elnyomás óta, úgy gondolom, nem alakult ki értékelhető kormányzás, az országnak valami új kell, ennek ellenére még is ez a két párt maradt a vita tárgya, a szocikra a szüleink szavaznak, mert az lett beléjük verve, a narancsra fogalmam sincs kik szavaznak. A választás nem egy választott dolog, amit elsősorban eldönthetsz, hanem amit belevernek a fejedbe. Én egyikre sem fogok szavazni. Milyen politika az ahol nem vonják felelősségre a világ 0,14 százalékának a cselekedeteit, valószínű olyan, ahol a kisembereknek nincs beleszólásuk a dologba. És egyébként is kinek van ideje foglalkozni a reális tényszerű adatok lehetőségének feltárására, a totál cenzúrázott információk között, ha lakosság nagy része az életben maradásért, küzd nap, mint nap, a többi meg azzal foglalkozik, hogy minél boldogabb lehessen az anyagi javakkal szolgált termékekben. Egy csomó politikus megtömte a zsebét, és a legnagyobb büntetése annyi volt, hogy lemondott. Az emberek nem tudnak tisztességgel élni a földön.
2014. márc. 5. 11:47
 15/18 anonim ***** válasza:
27%
Az az állítás hogy ellopták a pénzed nem helytálló. Nem lopott el senki semmit, ezt a pénzt te visszakapod majd. Azzal gondolom tisztában voltál eddig is hogy a nyugdíjrendszer nem malacpersely, nem a pénzedet tárolgatják. A biznisz az hogy ezt a lépést meg kellett tenni már réges rég hogy hosszú távon a nyugdíjrendszer ne omoljon össze.
2014. márc. 5. 14:42
 16/18 anonim ***** válasza:
orbán mindent tönkretett ebben az országban. Persze ebben nem ő a fő bűnös, hanem azok akik 2010-ben elhitték a hazugságait és rá szavaztak!
2014. márc. 5. 17:02
 17/18 anonim ***** válasza:

""orbán mindent tönkretett ebben az országban""

Nem kellet már semmit sem tönkretenni. Tönkretettek már mindent az elmúlt évek baloldali kormányai.

2014. márc. 5. 17:41
 18/18 anonim ***** válasza:
De ő egy varázsló! Neki mégis sikerült sokkal jobban tönkretenni.
2014. márc. 5. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!