Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit tegyek? Rettenetesen...

Mit tegyek? Rettenetesen félek az ukrajnai háborútól!

Figyelt kérdés
Nagyon félek, hogy Magyarországra is jönnek és megölik az embereket stb. (tudom, hogy gyerekesnek hangzik:D) Iszonyatosan féltem a caládomat, főleg a szüleimet, hogy történik velük valami. A határ közelében élünk.

2014. márc. 4. 15:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Előbb letarolják az egész világot atommal, mielőtt ideérne bármelyik is mészárolni. Atom nélkül már 50 éve meglett volna a 3. vh.

Mindenesetre szerintem sokan összetojták magukat, mert tényleg kevesen gondoltak rá sztem, hogy manapság Európában eddig fajulhat a helyzet

2014. márc. 4. 22:51
 12/14 anonim ***** válasza:
Örülj neki ha orbán szavazó vagy! Ő úgyis mindig harcolni és háborúzni akar. Legalább most tényleg puskaporos a levegő, ahogy ő mondaná.
2014. márc. 5. 16:19
 13/14 anonim ***** válasza:
66%

Nem kell félned amíg engem látsz!

Mert ha már félned kell, engem nem látsz! :D

2014. márc. 5. 17:45
 14/14 anonim ***** válasza:
Jaaaa, majd jönne a NATO, megint rajtunk keresztül és Kárpátalján potyogtatnának, 15 éve Szerbia esetében is Újvidék felett bombáztak, mert ahhoz nem voltak tökösek, hogy beljebb repüljenek...Stratégia miatt török felől kéne a Fekete-tengert(tenger védelmet nyújt) elérniük, de Törökország középhatalom, szóval inkább velünk is szórakoznának, az lenne az első, hogy Putyin kérné, hogy a csúnya repülőket ne engedjük be magyar, szlovák részről NATO tagság ide vagy oda. Kis országokat lehet megkérni dolgokra, háború esetén miért ne lehetne rövidebbet húznunk? Nem tudunk NATO-nak és orosz érdeknek megfelelni itt egyszerre. Valószínű diplomatikusan csináljatok bármit de abszolút nélkülünk lesz.
2014. márc. 6. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!