Miért nem nőtt jelentősen a Jobbik támogatottsága az elmúlt 4 évben?
"nagyon sokat erősödött a szélső jobboldal..."
Te meg elmebeteg vagy.
Remélem, belemászik a valagadba egy "szélsőjobboldal".
Nem tudom, elvileg 2002-ben a Fidesz se kapott sok szerepet a médiában, ők csináltak egy saját csatornát (HírTV), és mindjárt van nekik egy saját médiájuk.
Most már azért bent volt 4 évet a Jobbik is, meg a következő ciklusba is tuti bekerülnek, szóval "kess" az lehet hozzá.. Csinálhatnak saját csatornát, ahova azt hívnak, akit akarnak. Mint a HírTv meg az ATV.
"Csinálhatnak saját csatornát, ahova azt hívnak, akit akarnak. Mint a HírTv meg az ATV."
A 2010-es, új, fideszes médiatörvénnyel a nyakukban ez kissé nehézkes lesz. Bár engem speciel nem is zavar annyira. A tököm se kiváncsi egy csatornán a 24 órás zsidózásra meg cigányozásra, meg csendőrözésre, meg Iránozásra. Higgyétek el, jobb nekünk Jobbik-TV nélkül. Kevesebb jó magyar szomszéd fog egymásnak menni késsel.
jobbikosként én is sok mindennel nem értek velük egyet, pl. eu-ból való kilépés
de szerintem a fidesz mellett nagyon ott kell lenniük a parlamentben, a többi párt nem is érdekel mert egyik szánalmasabb a másiknál
A Jobbik egy ratyi párt, remélem szépen lassan el fognak tűnni a süllyesztőben, mert csak nevetségessé teszik azt az eszmét, amit képviselnek.
Egy rendes szélsőjobbal kiegyeznék, de ezek csak bohócok...
Ezért is nem erősödnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!