Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ti mit tennétek, ha egy...

Ti mit tennétek, ha egy reggel arra ébrednétek, hogy már nem Magyarországon vagyok (nem az anyaországban) hanem egy idegen országban, ahol idegen nyelvet beszélnek, és hirtelen határon túlra kerülnétek, hogyan tovább?

Figyelt kérdés
2014. márc. 3. 14:10
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Mondjuk élném tovább az életem.
2014. márc. 3. 16:07
 12/22 anonim ***** válasza:
Felkelnék és mennék dolgozni, ha hétvége akkor pihennék, sok értelmét nem látnám pattogni, nem fog semmi se változni attól.
2014. márc. 3. 16:32
 13/22 anonim ***** válasza:

Ha úgy kell érteni a kérdést, hogy felraktak álmomban egy gépre és valahol leraktak, akkor megnézném, hogy mik a lehetőségeim. Ha elraboltak, akkor így jártam, esetleg megpróbálnék valahogy kiszabadulni. Ha nincs akadálya, hogy hazajöjjek, akkor megyek a magyar követségre, hogy állítsanak ki ideiglenes útlevelet, amivel haza tudok menni.

Ha a kérdés arról szól, hogy itthon maradok, csak áthúzták a határt fölöttem, akkor biztos búsulnék, de sajnos kis átlagemberként nem tudok mit csinálni a politikával. Szidnám azt, aki kitalálta ezt. Lehet, hogy hazajönnék Magyarországra, ezt nem tudom.

2014. márc. 3. 18:18
 14/22 anonim ***** válasza:

Megpróbálnék rájönni, hova keveredtem.

(Meg hogy mi történt egyáltalán. Én kerültem az idegen ország belsejébe, vagy az idegen ország énkörém?)

2014. márc. 3. 22:03
 15/22 anonim ***** válasza:
28%
gondolom az itt valaszolgatok nagy resze nem is tudja, képtelen felfogni azoknak a millio magyar csaladoknak tragediajat. A magyar csalad este lefekudt majd masnap reggel felebredt mint szerb, roman. ukran ect. HONTALAN
2014. márc. 3. 22:09
 16/22 anonim ***** válasza:
Megtanulném az új hazám nyelvét, kultúráját és beilleszkednék. Kivéve, ha székelyek vennének körül, mert ők mindig a provokatőrök áldozatai, akkor odébb költöznék.
2014. márc. 4. 16:12
 17/22 anonim ***** válasza:

en nehany evtizede elek kulfoldon, de nekem meg eddig nincsen "uj hazam"

Hálas vagyok, DE csak befogadott hazaban elek

2014. márc. 4. 16:41
 18/22 anonim ***** válasza:

15.

Mindegy hol ébredsz akkor is a Föld nevű bolygón vagy, szóval innentől kezdve szerintem bármelyik pontján lehet élni szinte ahol adott minden feltétel...

2014. márc. 4. 17:17
 19/22 anonim ***** válasza:

Igy igaz.... " el lehet menni"

kb. 21 éves vagy

2014. márc. 7. 16:56
 20/22 anonim ***** válasza:
Nagyot lőttél mellé kedves utolsó, de, hogy pontosítani is tudj, 37 múltam 1 hónapja...
2014. márc. 7. 17:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!