Ti mit tennétek, ha egy reggel arra ébrednétek, hogy már nem Magyarországon vagyok (nem az anyaországban) hanem egy idegen országban, ahol idegen nyelvet beszélnek, és hirtelen határon túlra kerülnétek, hogyan tovább?
Ha úgy kell érteni a kérdést, hogy felraktak álmomban egy gépre és valahol leraktak, akkor megnézném, hogy mik a lehetőségeim. Ha elraboltak, akkor így jártam, esetleg megpróbálnék valahogy kiszabadulni. Ha nincs akadálya, hogy hazajöjjek, akkor megyek a magyar követségre, hogy állítsanak ki ideiglenes útlevelet, amivel haza tudok menni.
Ha a kérdés arról szól, hogy itthon maradok, csak áthúzták a határt fölöttem, akkor biztos búsulnék, de sajnos kis átlagemberként nem tudok mit csinálni a politikával. Szidnám azt, aki kitalálta ezt. Lehet, hogy hazajönnék Magyarországra, ezt nem tudom.
Megpróbálnék rájönni, hova keveredtem.
(Meg hogy mi történt egyáltalán. Én kerültem az idegen ország belsejébe, vagy az idegen ország énkörém?)
en nehany evtizede elek kulfoldon, de nekem meg eddig nincsen "uj hazam"
Hálas vagyok, DE csak befogadott hazaban elek
15.
Mindegy hol ébredsz akkor is a Föld nevű bolygón vagy, szóval innentől kezdve szerintem bármelyik pontján lehet élni szinte ahol adott minden feltétel...
Igy igaz.... " el lehet menni"
kb. 21 éves vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!