A liberálisok miért ilyen furcsán viselkednek?
Nekem van liberális ismerősöm, aki szónokol a jogvédelemről, egyenlőségről, de mikor megkértem, őszintén válaszoljon a "Házvásárláskor számít nálad a döntésben, hogy laknak e a környéken romák? kérdésre, bevallotta, ő sem venne házat cigányok lakta környéken. Eddig ér az ő liberalizmusuk.
Miért védik ők a cigányokat, amikor valójában ők sem szeretik őket ?
Nem tudom felfogni, hogy az a néhány szuper gazdag cigányember /mert ilyen is van/ miért nem mutat példát a cigányok támogatásával? Pl. befogadhatnának a villájukba egy 8-10 gyerekes munkanélküli családot a rokonságával együtt?
Vagy miért nem alakítanak ki számukra vállalkozásokat, amiket ők szponzorálnának?
Ők nem tesznek semmit a cigányság felemeléséért,nem állnak a cigányságot segítők élére, de tőlünk nem cigányoktól elvárják, hogy a befizetett adónkból támogassuk őket!
Érdekes, nem?
A jogegyenlőség védelme nem egyenlő a szeretettel és attól még van esze az embernek csak mert liberális.
Semmi ellentmondás nincs ebben, én se költöznék cigány lakta környékre.
Teljesen értelmetlennek tartom a kérdést is, a vitát is olyan emberekkel, akik a liberalizmust szitokszóként használják.
Azt a fajta jobber mentalitást pedig elítélőnek tartom, ahol a másik emberről az alapján mondok véleményt, hogy melyik kaszthoz sorolom be. Mert épp ez a rasszizmus, és más szóval is mondom, a primitívség.
A liberalizmus közben egy nagyon szép és tiszta dolog, az emberi szabadság elve, amire mindenkinek szüksége van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!