EUrópa összszélsőjobbosa az ukránok mellett van, akkor a mieink miért az oroszok pártját fogják?
A Jobbik sokban különbözik a többi hasonló párttól.
Egyrészt a Jobbiknak érdeke, hogy egy orosz érdekszférába tartozó országgal legyünk határosak.
Másrészt, az ukrán nacionalisták azért bántottak néha kárpátaljai magyarokat, tettek tönkre magyar emlékműveket arrafelé.
Már csak azért sem fogják támogatni az ukrán nacionalistákat, hanem inkább azokat, akik ellenük vannak.
Franciaország radikálisainak például nincs területi követelése Ukrajnával szemben. Míg a hazaiaknak elég fontos alapköve a határontúli magyarság lakóhelyének visszaszerzése.
Remélik, hogy az oroszoknak való benyalással, kapunk mi is valamit a koncból.
Viktornak pont okot ad a s*ggnyalásra a hitel miatt, tehát egyértelmű hogy nem állhat az Ukrán testvéreink pártjára. De nem is kell!
21F
Én nem vagyok szélsőjobbos.
Dédnagyapámnak elvették a boltját az orszok 45-ben és zaklatták. 45-ben fejbelőtte magát.
Nagymamámat megerőszakolták az oroszok gyerekként.
Habár nem vagyok szélsőjobbos, de bármikor ha lehetőségem lesz rá, boldogan mennék oroszt ölni, mert az a barbár primitív szibériai nép olyan messze van Európától, amennyire csak lehet.
És az, hogy a Jobbik is az ő seg_güket nyalja, mutatja a párt színvonalát és erkölcseit.
Mert ellenségem ellensége a barátom: Ukrajnával szemben van (volna) területi követelésünk, nem Oroszországgal szemben.
És könnyen lehet, hogy az oroszok szépen kikaparják nekünk a gesztenyét, és könnyűszerrel visszacsatolhatjuk Kárpátalját.
#4.: "És mindeközben ugyanez a szélsőjobboldal, mely most Oroszországot tekinti szövetségesének és közösen osztaná fel Ukrajnát akarja elbontani a Szabadság téri "felszabadítási" emlékművet."
Majd revíziós emlékmű lesz belőle, emlékeztetve az orosz-magyar barátságra is, aminek új fejezetét Kárpátalja visszacsatolása nyitotta meg történelmünkben.
Ezt is tessék figyelmesen megnézni és véleményezni:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!