Az idejáró baloldaliak / liberálisok többsége miért személyeskedik vagy beszél mellé ha kérdeznek tőle valamit?
"Miért?Mi mástól válna valaki liberalizmus?
Tudod te egyáltalán mi a liberális? Szerinted attól lesz valaki liberális, mert kedveli a cigányokat vagy sem?
Félreértettél, nem azt mondtam, hogy nincsenek azok között az emberek között provokatív személyek akik elítélik vagy nem értenek egyet pl. a te világnézeteddel, hanem azt, hogy ne csodálkozz, ha egy provokatív kérdésre vagy hozzászólásra hasonló választ kapsz.
Amúgy egy érdekes ellentétet fedeztem fel. Az első hozzászóló írta, hogy "nem érti meg az állatja, h attól, h valaki utálja a cigányokat mint a szart még nem lesz jobbikos".
Na például, ha te most figyelmesen elolvasod azt a kérdést ami miatt feltette Byzantion ezt a kérdést (feltehetően), illetve elolvasod itt az 4. illetve a 8. hozzászóló (ugyan az) válaszát láthatod, hogy szerintük attól lesz valaki liberális, hogy nem utálja a cigányokat.
Az első bekezdésben ezért tettem fel azt a kérdést, hogy:
"Tudod te egyáltalán mi a liberalizmus?"
Tehát a gond megint azzal van, hogy próbálnak egyesek mindent beskatulyázni és általánosítani.
"Tudjátok ti -egyáltalán-, hogy mit jelent a liberális?"
Ja.
Liberalizmus az, amikor egy lila hajú, kisminkelt, rózsaszín flamingónak öltözött cigánybanda agyonver és kifoszt 3 idős embert, aztán elmennek a helyi általános iskola elé gyerekeket molesztálni és amikor te felszólalsz ez ellen, akkor téged visznek el a rendőrök, mert akadályozod őket a személyiségük kiteljesedésében.
"Ja.
Liberalizmus az, amikor egy lila hajú, kisminkelt, rózsaszín flamingónak öltözött cigánybanda agyonver és kifoszt 3 idős embert, aztán elmennek a helyi általános iskola elé gyerekeket molesztálni és amikor te felszólalsz ez ellen, akkor téged visznek el a rendőrök, mert akadályozod őket a személyiségük kiteljesedésében."
Elég lett volna egy egyszerű "nem" is.
"Elég lett volna egy egyszerű "nem" is."
Szép árnyaltan megfogalmazta, hogy lövése sincsen róla :)
Én ma ennek voltam az áldozata.
Leírtam, h az Eu-ból való kilépést nem támogatom, de egyértelmű, h nem azért tolják nekünk a pénzt, mert mi vagyunk az EU szeme fénye.
Erre a nagy liberális fellázadt, h "mit képzelek én, hát nézzem már meg, h mennyi az annyi"
Kiröhögtem, majd próbáltam neki elmagyarázni, h én ezt nem is vitattam.
Erre elkezdett jobbikozni meg hülyézni, meg h miért nem nézem inkább a kurucot meg stb.
Jó ráhagytam, később nézem, belépett egy másik felhasználóval és azzal folytatta az osztást.
Szerinted mit érez az ilyen???:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!