"Gyurcsány beszéd" kiszivárogtatása maga Gyurcsány volt?
Igazságbeszéd volt! Kimondta, hogy mit hibáztak és hazudtak ezelőtt!!
Ezért kellett kiszivárogtatni...
Sajnos a tömeg meg .... nem eképp értelmezte!
szerintem soha nem tudjuk meg hogy ki szivárogtatta ki.
majd pont ennek a politikai garnitúrának a szavára lehet adni? 386-ból 386 mást mond, és egymásra mutogatnak.
aki ezt kinyomozza, az az évezred embere lesz (lenne) :D
Hogy mi volt? Röhög a gyomorfekélyem! :D
Ami igaz volt az, hogy "elk.rtuk". :)
de ha maga gyurcsány volt a megrendelő, akkor elkúrta a köbön.
ekkora dévárit még a föld nem hordott a hátán :D
Kérdezõ: mert ha kimondta Gyurcsány, hogy elk#rtuk akkor neki minden meg van pocsátva? Ha jól tudom 2006-ban mondta ezt a beszédet és utána is elk#rt mindent. Nézd meg, hogy milyen pártja van most. (DK)
Tudom nem normális Gyurcsány, de én azt még se hinném, hogy õ volt. Azt hiszem az Õszödi beszédet 2008-2009 ben szivárogtatták ki, Feri lett volna már 2006-ban megcsinálja ezt.
Nem értettem miért megy a tömeg az utcára..
De TÉNYLEG!
Barátaim is csak azt mondták, ...gyere!
Ez egy akkora gumicsont és parasztvakítás hogy ki adta közre, nem mind1?
A lényeg a beszéd, tőlünk nyugatabbra ezért már rég felakasztották volna.
Nálunk meg még mindig bent van a parlamentben, és sajnos 14-től is bent lesz.
Ennyit a népről...
Ami meg ennek hatására 2006ban történt, na ott akkor tényleg felaggathatták volna, vagy legalább megkóstoltatni vele a gumilövedéket.
De még a fidesz sem csinált vele semmit se 2010 óta.
Ez a nép, komolyan mondom, evvel a szaharát is meglehetne etetni ha Fletó adná hozzá a köretet.
Az ilyeneken akik evvel a beszéddel foglalkoznak, röhejesek mind, nem a gyújtogatót keresik hanem aki a gyufát eladta neki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!