Gyurcsánynak hiszel vagy Pintérnek?
Most őszintén? Egyiknek sem hiszem el, amit mond (még azt se nagyon, amit kérdez)
Ennek a titkosszolgálati jelentés kiteregetése így a választások előtt egyértelműen kampányfogás, de hogy az öszödi beszéd és a kiszivárogtatásának a háttéreben mi áll valójában, azt nem biztos, hogy meg fogjuk tudni valaha is.
Én a Vonának hiszek. az a tuti. Nem ilyen piti Pintér vagy...Gyurcsány. Ne nevetess, Gyurcsány, aki 8 évig lopott, és romba döntötte az országot. Hihetetlen még mindig nekem, hogy egyáltalán szabad lábon van, nem az, hogy még hisznek is neki.
Lesz még elszámoltatás. Valódi rendszerváltás.
persze Gyurcsány saját magát tette tönkre
és Tömjénzsóti is az ő embere, nem hiába örömködött, hogy tönkretették Gyurcsányt
szerintem Orbánt is ő irányítja, és ha nem is miatta kell fel a nap, de az időjárást biztos tudja irányítani hiszen mindig akkor van árvíz, amikor a fidesz van hatalmon
hol voltak romok, te jobbikos majom?
legalább a pofámba ne hazudj már, ha már az igazság megszállottja vagy!
#8 Gyere ki a hóra kisköcsög. Így is lehet intézni a dolgokat, hogy nem csak a neten járatod a pofádat.
De megtudom magyarázni persze. Csak a helyzet magáért beszél...Nem én vagoyk a majom, nem én nem tudom elfogadni a valóságot, hanem te!
A jövőt nem lehet megállítani, te hülye poszt-kommunista csicska. Akasztva lesztek. ANTI-KOMMUNIZMUS !!! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!